25-08-2023, 23:44
(25-08-2023, 19:38)pearlzfan napisał(a): Ooo! To by pięknie pasowało, tym bardziej, że po jasnej stronie mocy mamy "obcego" i człowieka, a po ciemnej dwoje ludzi. W ten sposób byłaby "równowaga"Widzę, że tutaj pełna zgoda między nami

(25-08-2023, 19:38)pearlzfan napisał(a): (jeśli jeszcze nie oglądałeś - Primal, CUDO!!)Dzięki za polecenie, muszę przyznać że mam duże braki i zaległości w animacjach, nie wiem dlaczego tak jest, ale mam jakiś wewnętrzny opór żeby po nie sięgać, dopiero jak kilka osób mi coś poleci to wtedy się zmuszam i oglądam, i jeszcze nigdy się nie zawiodłem, ale opór pozostaje
(25-08-2023, 19:38)pearlzfan napisał(a): Mam nadzieję, że zmieni się to szybko, bo inaczej relacja tych postaci może zacząć jawić się jako... mało wiarygodna?
Tutaj myślę, że nawet osoby nie znające rebelsów mogą być spokojne - przyznaję, że nie byłem entuzjastycznie nastawiony do aktorki która gra Sabine Wren, ale miło mnie zaskoczyła i była dla mnie największą niespodzianka na plus. Rosario jako Ahsoka to był pewniak i świetnie się sprawdza w tej roli, Hera też daje radę, choć trzeba uczciwie przyznać że w większości scen jest wklejona niemal na siłę i nie ma za dużo do "grania", jednak jestem wdzięczny że tak zrobiono, bo sama jej obecność dodaje tego gwiezdnego kolorytu i jak już wspomniałem przed premierą, Hera może z Ahsoką rozmawiać o lepieniu pierogów, a klimat SW się będzie wylewał z ekranu.
Ezra Bridger - to jest ta postać z hologramu - jest największym zagrożeniem dla tego serialu, jeżeli ktoś może "położyć" ten serial to tylko on

Mam nadzieję, że będzie dobrze, nie mam złych przeczuć
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥