Skoro cytujemy się na innych forach to się odwdzięczam 
) itd. itp?
Tak, Andor to najbardziej realistyczna i przyziemna ze starwarsowych historii, ale dla mnie absolutnie nic tu się nie wyklucza, choć w pełni rozumiem, że jak ktoś nie zna Clone Wars i Rebels, to zdecydowanie ma trudniej bo Ahsoka rzuca widza na dość głęboką wodę jeśli chodzi o mitologię. Z drugiej strony, myślę że nawet dla widza znającego tylko filmy, to powinno być coś ciekawego, bo oferuje w tej serii sporo nowości i ciekawie rozbudowuje ten świat, czego niestety, przynajmniej w większości, nie była w stanie zrobić Trylogia Sequeli.

slepy51 napisał(a):Ja osobiście nie ogarniam co się odjebało w tym najnowszym odcinku, nie rozumiem już na jakiej zasadzie cokolwiek tutaj działa, bo ewidentnie odpięli wrotki i poszli w jakiś full fantasy bulshit z tą międzygalaktyczną podróżą rodem z "Pinokia"A Nowa nadzieja, Imperium kontratakuje i Powrót Jedi to jest ten sam świat co w Andorze? Te filmy z Mocą, duchami, Jabbą, Ewokami, Imperatorem strzelającym piorunami z rąk, jaskinią na Dagobah, telepatycznymi rozmowami, Sokołem lądującym (nieświadomie) w paszczy kosmicznego robala (brzmi znajomo?
w paszczy kosmicznego wieloryba.
Nikt mi nie wmówi, że to jest ten sam świat, który mieliśmy choćby w "Andorze".
) itd. itp?Tak, Andor to najbardziej realistyczna i przyziemna ze starwarsowych historii, ale dla mnie absolutnie nic tu się nie wyklucza, choć w pełni rozumiem, że jak ktoś nie zna Clone Wars i Rebels, to zdecydowanie ma trudniej bo Ahsoka rzuca widza na dość głęboką wodę jeśli chodzi o mitologię. Z drugiej strony, myślę że nawet dla widza znającego tylko filmy, to powinno być coś ciekawego, bo oferuje w tej serii sporo nowości i ciekawie rozbudowuje ten świat, czego niestety, przynajmniej w większości, nie była w stanie zrobić Trylogia Sequeli.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K