31-10-2016, 21:09
Ah, dzięki
Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
|
Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum
|
|
31-10-2016, 21:09
Ah, dzięki
Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
04-11-2016, 13:28
Nowy steelbook, mojego ukochanego filmu. Teraz wystarczy już tylko kupić dvd z polską wersją za niemal 200 zł :/
04-11-2016, 14:12
(04-11-2016, 13:46)pred895 napisał(a): A co się stało z >> "Nie kupuję filmów bez lektora ??" Już pisałam, że wymieniam płyty ze steelbooków, jeżeli nie mają lektora. Dlatego steelbooki kupuję głównie podczas okazji, a ta taką była. Chociaż teraz chyba zmienię tą politykę i nie będę fizycznie przekładać płyt, żeby nie niszczyć steelbooków, co rusz przesuwając je między sobą. Steelbook to dla mnie raczej kolekcjonerskie opakowanie, dodatek który cieszy oko.
04-11-2016, 14:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2016, 14:47 przez Monica_Geller.)
A co to za strona? Chodzi ci slipcovery?
04-11-2016, 15:06
Polecam zrobić samemu, taniej wyjdzie >> http://forum.filmozercy.com/watek-folijki-na-filmy-zabezpieczenia-itp?page=8
Unboxing >> YouTube
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości |