04-11-2016, 15:15
Szkoda czasu. Już wolałbym kupić.
|
Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum
|
|
04-11-2016, 15:15
Szkoda czasu. Już wolałbym kupić.
04-11-2016, 16:00
Kupię, ale wszystko w swoim czasie.
Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
04-11-2016, 17:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2016, 17:37 przez Monica_Geller.)
Żeby nie zbankrutować, kupuję steele tylko do moich ulubionych filmów, wiec ten musiał się u mnie znaleźć.
Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
05-11-2016, 14:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2016, 14:22 przez Monica_Geller.)
Pierwszy film na youtube poświęcony „omówieniu" filmów. Jak ktoś ma ochotę, to zapraszam do obejrzenia.
16-11-2016, 19:22
Wrześniowo - listopadowa aktualizacja. Nareszcie w kolekcji!!! Nie udało się podczas promocji w MM, to teraz za karę trzeba było kupić drożej. Steelbook dvd Projektu Monster Kilka dvd z allegro i olx ...oraz kilka mniejszych i większych unikatów.
Steelbook Jumanji jest świetny. Ile Kill Bill? Mogłaś poczekać z zakupem, może Empik znów rzuci na black Friday tytuły od Monolithu w promocyjnych cenach.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
16-11-2016, 21:02
Kill Bill kupiłam już jakiś miesiąc temu. A razem wyniosło mnie 100 zł, w folii z allegro. Zobaczymy z tym Black Friday, może coś innego uda się wyrwać. Kiedy to dokładnie? 26?
16-11-2016, 21:05
W tym roku BF wypada 25 listopada. 100 zł to trochę dużo, ale ten film akurat jest wart każdych pieniędzy.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
16-11-2016, 21:07
Dlatego długo się nie zastanawiałam. Wiesz jak jest. Może dadzą, a może nie...
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |