12-02-2015, 21:28
Nie rozumiem dlaczego tak upierasz sie, ze moglam kupic taniej, lepiej itd... Kupilam to wydanie i takie mam, i nie zaluje...
|
Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum
|
|
12-02-2015, 21:28
Nie rozumiem dlaczego tak upierasz sie, ze moglam kupic taniej, lepiej itd... Kupilam to wydanie i takie mam, i nie zaluje...
12-02-2015, 21:54
Takie mam zboczenie lubię przed zakupem dokładnie obadać kwestie wydania, aby potem się nie wkurzać , że przepłaciłem i że mogło być lepsze
Unboxing >> YouTube
13-02-2015, 06:14
Przeplacic, nie przeplacilam, bo zamowilam i bravehearta i django, wiec chcialam, zeby byly one przeslane z jednego miejsca, bo w innym wypadku to faktycznie by sie nie oplacalo. Czy moglam miec "lepsze"? Pewnie tak, ale ja akurat naleze do tej grupy osob, ktora w gruncie rzeczy najbardziej cieszy sie z samego filmu, a nie ze wszystkich dodatkow. Owszem, chcialam miec to wydanie, ale w takiej formie zupelnie mi wystarcza. Badz co badz, nawet gdyby dali mi tam scenariusz, to i tak bym go nie czytala i zajmowal by tylko miejsce na polce, wiec jest dobrze
(13-02-2015, 06:14)Ula87 napisał(a): Przeplacic, nie przeplacilam,Przepłaciłaś !!! >> filmarena 40,03 € ( jedna płyta ) amazon.es 29,20 € ( dwie płyty digibook < lektor, napisy + 2DVD ) Generalnie też nie analizuje wszystkich dodatków , ale co jak co to dodatki do tego filmu są na wagę złota i nigdy bym z nich nie zrezygnował No i kurde kupuje się takie wydanie z myślą że powinno być ostatecznym , a nie otwierasz a tu tylko Disc 1... wtf :p Wkurzałoby mnie to niemiłosiernie. No ale jak się cieszysz to tym razem ostatecznie już nie męczę w tej kwestii :p
Unboxing >> YouTube
13-02-2015, 09:47
(12-02-2015, 21:54)pred895 napisał(a): Takie mam zboczenie lubię przed zakupem dokładnie obadać kwestie wydania, aby potem się nie wkurzać , że przepłaciłem i że mogło być lepszeTo zobacz, że wydanie z AmazonES raczej nie ma polskiej wersji językowej, ba... nie ma nawet hiszpańskiej ![]() Osobiście kupiłbym wydanie włoskie. (13-02-2015, 09:47)TomaszG napisał(a): To zobacz, że wydanie z AmazonES raczej nie ma polskiej wersji językowej, ba... nie ma nawet hiszpańskiejTył okładki hiszpańskiej , a z tego co widzę na focie to kolekcjonerka posiada identyczne wydanie >> Amazon.es podaje, też że w tym wydaniu również jest polski lektor i napisy ![]() http://www.amazon.es/Braveheart-Aniversario-Contenidos-Adicionales-Postales/dp/B00M40K81U/ref=sr_1_2?s=dvd&ie=UTF8&qid=1423818370&sr=1-2&keywords=BRAVEHEART
Unboxing >> YouTube
13-02-2015, 10:20
W tej małej kolekcjonerce - tak, ale ta duża, którą podawałeś wcześniej nie - tamta wersja wersja jest opisana jako międzynarodowa na 99% nie ma tam polskiej wersji. Prawdę mówiąc jeśli się dokładniej przyjrzeć to nie ma tam nawet digibooka. Digibook jest osobnym wydaniem i tak jak piszesz, jest tam polska wersja.
Ja tam widzę digi a obok dvd ale przyznaje ze ten digi międzynarodowy raczej nie ma napisów pl ![]()
Unboxing >> YouTube
13-02-2015, 13:42
(13-02-2015, 08:13)pred895 napisał(a):(13-02-2015, 06:14)Ula87 napisał(a): Przeplacic, nie przeplacilam,Przepłaciłaś !!! >> Boze.... Przeciez pisalam w poscie wyzej, ze w momencie, kiedy chcialam zamowic i DJANGO i BRAVEHEARTA, to nie oplacalo mi sie zamawiac z dwoch roznych miejsc, skoro moglam zaplacic tylko raz za wysylke dwoch rzeczy, a nie dwa razy za dwie. A to wydanie na hiszpanskim amazonie, nie posiada polskich napisow i lektora.
26-02-2015, 18:26
Mala lutowa aktualizacja, a w zasadzie jedna z dwoch, ale druga pewnie przyjdzie dopiero w polowie marca. Aktu. z Merlin.pl
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |