02-12-2015, 18:34
Steelbook zamówiłam wczoraj z innego źródełka
|
Steelbooki/Futurepacki
|
|
03-12-2015, 10:16
A skąd jeżeli to nie jest tajemnica?
A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
03-12-2015, 11:37
(23-10-2015, 15:18)Kirek napisał(a): Dziękuję za wyjaśnienie.
03-12-2015, 12:10
(03-12-2015, 10:16)Kapitan_kusiak napisał(a): A skąd jeżeli to nie jest tajemnica? Od gościa, który sprowadził mi go zza granicy
No to się w końcu doczekałem jakiegoś kolekcjonerskiego wydania The Mist Na zavvi ruszył pre-order na steelbooka. Uwaga grafa wieje trochę spojlerem , ale dla tych co już widzieli jak znalazł ![]() Klik >> http://www.zavvi.com/blu-ray/the-mist-zavvi-exclusive-limited-edition-steelbook/11243880.html
Unboxing >> YouTube
Z wiadomych powodów blu ray. Przewaga ich nad dvd jest miażdżąca i głównie wychodzą na blu. To takie wyjaśnienie odnośnie dlaczego tylko blu. W temacie proponuję wrzucać fotki i linki do sklepów (jeśli dostępny, linki z ebay, allegro odpadają) interesujących nas steelbooków. Także proszę o uwagi czy steel to kaszana typu Marsjanin - morda damona na całym steelu, brak tytułu na froncie i z boku oraz czy steel ma nalepki z ratio wiekowym czy tłoczone. Jeśli opis z tyłu to nie jest j-card to info w jakim jest języku. W końcu dlaczego mamy przeglądać nasze kolekcje by coś znależć? Bez sensu. Od tego będzie ten temat. Najważniejsze jeśli steel jest z PL to oznaczamy, przy okazji jeśli jest to jakiś sklep internetowy (nie amazon, zavvi- free), dopisanie kosztów wysyłki nikogo nie zabije. Możecie wrzucać prywatne fotki (jednego steela , a nie 20 na foto, byle nie robione jakimś kapciem, skany również) Na pierwszy ogień wrzucam tak , znowu Damon, ale tym razem steele wygladaja ciekawie. Tożsamość Bournea Sklep Krucjata Bournea Sklep Oba w limitowanym nakładzie, ja tą serię mogę wielokrotnie oglądać jak Aliens ![]() Dzień Niepodległości Sklep Po premierze zapewne wznowią. Nie jest limitowany. Na filmarena jest kolekcjonerka z PL, więc szansa na steela też jest.
18-04-2016, 23:30
Myślę, że jednak wystarczy nam jeden temat ogólny o steelbookach. Scalone.
18-04-2016, 23:31
ten temat dogorywa, a ja chciałem go przedstawić go z innego punktu. Tak by było wiadomo co warto kupić, gdzie za ile i z jakiego powodu. Patrząc na kolekcje ludzi to wydaja na to mnóstwo forsy i chcą wiedzieć, za ile , skąd czy fajny i itd. Ale jak uważasz.
Cytat:ten temat dogorywaTo postaraj się, żeby zamiast zdechnąć, ewoluował Ale tak na dobrą sprawę to jest niezły pomysł tylko... nie na temat na forum dyskusyjnym, tylko na jakąś stronę z katalogiem steelbooków, gdzie można by je wyszukiwać itd. (nie wiem jak tam się sprawa przedstawia na filmoskopie) W takiej postaci miałoby to sens, ale mając do dyspozycji tylko możliwości oferowane przez forum, sądzę, że spokojnie wystarczy nam jeden temat. Na forum i tak nikogo nie zmusisz, żeby się trzymał ściśle wyznaczonych norm katalogowania.
18-04-2016, 23:50
Nie chodzi o katalogowanie. Chodzi o zakupu i informacje. Chyba zauważyłeś ile ludzi się tym interesuje? Skąd masz, gdzie kopiłeś, za ile. Samo foto steela i such info nie wystarczy. Poza tym przecież nikt nie będzie wrzucał steelów sprzed lat. Interesuje nas to co wyszło niedawno i jest do kupienia w sklepie, oraz to co wyjdzie. Poza tym jak mam zmieniać zasady, skoro temat nie ja założyłem. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości |