06-11-2016, 21:08
|
Steelbooki/Futurepacki
|
|
06-11-2016, 21:23
(06-11-2016, 20:46)wolfman napisał(a): No przecież z głównej strony kliknąłem i nic nie było. Ciężko uwierzyć , że się wyprzedał i znowu wrzucili partię do systemu. Co jak co, ale ja tu chyba najwięcej metalu skupuję. No to dobrze. Jak news był dodawany, to steelbook był dostępny. Swoją drogą nie przypuszczałem, że ten tytuł jest tak popularny żeby nakłada wyczerpał się w kilka minut.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
11-11-2016, 19:48
Czy przygody Jacka Bourna , Suicide squad, nowy Ghostbusters. The Magnificent Seven w 4k uhd z Usa mają napisy polskie? Jeśli nie to jaka będzie opcja dorabiania napisów do uhd
12-11-2016, 19:03
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Następne animacje w serii lenti z Zavvi. Monsters, Inc Zavvi>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Front taki sam jak poprzednio Snow White Zavvi>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Front taki sam jak poprzednio Brave Zavvi Frozen Zavvi Frozen jest dla mnie elegancki --> must have
14-11-2016, 18:43
Nie, kupię sobie Frozen bo ma ładniejszy front + tytuł na grzbiecie. Oraz pewnie te animacje które nie wyszły w poprzedniej edycji.
14-11-2016, 18:58
Yyy, może Cię zaskoczę ale mam prawię całą kolekcję animacji Disneya na blu-ray w steelbookach.
Też mam kilka z tych filmów (z tym, że zwykłe wydania) ale ogląda je córka, czasem kawałek z nią obejrzę ale w całości widziałem chyba tylko Meridę.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |