Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › O stronie i forum
« Wstecz 1 2

Subskrypcja SMS - dyskusja

Ankieta: Czy korzystałbyś z subskrypcji SMS?
Tak
Nie
[Wyniki ankiety]

Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
Opcje tematu
Subskrypcja SMS - dyskusja
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,545
Reputacja: 713

10-12-2014, 16:08
Jestem na nie.

W większości promocji jest rzucona dość ograniczona ilość sztuk.
Odwiedzasz regularnie główną stronę/forum - masz dużą szansę, że nie ominie cię ciekawa promocja.
Odwiedzasz filmożerców sporadycznie - Twoja strata.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Montana
Stały bywalec
Liczba postów: 615
Reputacja: 10

10-12-2014, 16:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2014, 16:21 przez Montana.)
Szczerze to sobie troche zażartowałem z tymi SMSami a tu widzę że nawet nowy wątek powstał Smile ja właśnie wczoraj dopiero ściągnąłem sobie tapatalk bo wcześniej nie był mi potrzebny. Czy przeczytam coś na innych forach od razu czy po jakimś czasie to mi było obojętne. Jednak jeżeli chodzi o promocje to liczą się sekundy! Ale tak naprawdę jak ktoś jest poza domem i nie ma internetu w tel i dostaje smsa że np trylogia batmana za 1zl to chyba lepiej żeby tego smsa nie dostał bo jeszcze szybko wejdzie obcemu do domu żeby tylko skorzystać z komputera i zamówić film Big Grin Teraz internet w tel nie jest drogi więc myśle że każdego na to stać tym bardziej jak kupuje oryginalne filmy Smile

Up: nie każdy ma tyle wolnego czasu żeby cały dzień siedzieć na forum Smile Ja dziś prawie do pracy sie spóźniłem bo rano szybko filmy zamawiałem na muve Smile tylko 5 mi sie udało zamówić z tych co chciałem ale zawsze Wink

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

10-12-2014, 16:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2014, 16:30 przez meaner.)
Również jestem na nie.

Każdy ma inne gusta i każdego inna promocja interesuje. W ostatniej promocji na muve wybralbym tylko jednen film.

Taptalk w zupełności wystarcza.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,545
Reputacja: 713

10-12-2014, 16:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2014, 16:34 przez misfit.)
(10-12-2014, 16:21)Montana napisał(a):  Up: nie każdy ma tyle wolnego czasu żeby cały dzień siedzieć na forum Smile Ja dziś prawie do pracy sie spóźniłem bo rano szybko filmy zamawiałem na muve Smile tylko 5 mi sie udało zamówić z tych co chciałem ale zawsze Wink
Chodzi o to, że obecnie osoby regularnie zaglądające do filmożerców są uprzywilejowane i mają większą szansę trafienia promocji.
Po wprowadzeniu powiadamiania sms takiego przywileju mieć nie będą i te najciekawsze promocje z ograniczoną ilością sztuk trafią nie trafią do nich tylko do tych osób, które wcześniej otrzymają sms'a (to pewnie zależy od operatora i bramki z jakiej będą one wysyłane).
IMO zmiana na gorsze.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

10-12-2014, 16:33
Jak wyżej. Zdecydowanie na nie.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline Montana
Stały bywalec

10-12-2014, 16:34
Jezeli jesteście na nie to nie będziecie tego używać proste Wink

Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

10-12-2014, 16:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2014, 16:51 przez Mateusz.)
Jeśli pomysł zostanie odrzucony przez większość to nie ma znaczenia czy znajdzie się grupa kilku osób, które wyrażą zainteresowanie taką formą subskrypcji, bo będzie ich za mało, żeby się opłacało tym zajmować. Takie przedsięwzięcie wiąże się ze sporym nakładem czasu. Po drugie nie widzę sensu, żeby robić coś, co potępia większość z Was. Cały czas czekam na opinie pozostałych, żeby nie było wątpliwości z werdyktem dodałem ankietę.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Offline Montana
Stały bywalec

10-12-2014, 16:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2014, 17:00 przez Montana.)
Tylko nie wszyscy przeczytają ten wątek gdyby nie to że się zastanawiałem gdzie mój wpis to by mnie tu nie było Smile ogólnie jezeli będą smsy czy coś takiego to spoko a jezeli nie to ok mi jest obojętnie ale fajnie by było być informowanym o promocjach Smile

Odpowiedz
Offline Marioo
Grammar Nazi
Liczba postów: 847
Reputacja: 60

10-12-2014, 17:40
(10-12-2014, 16:08)misfit napisał(a):  Jestem na nie.

(10-12-2014, 16:30)meaner napisał(a):  Również jestem na nie.

(10-12-2014, 16:33)Gieferg napisał(a):  Jak wyżej. Zdecydowanie na nie.

Prawda jest taka, że ci co nie chcą tej opcji musieliby się i tak zapisać, bo w przeciwnym razie ci co by dostali powiadomienie, wymietliby szybko cały promocyjny asortyment i dla reszty już by nic nie zostało. W przeciwnym razie co Wam przeszkadza, że jeden czy drugi by się zapisał? Do Was by "spam" na telefony nie przychodził. Gieferg i tak ma już praktycznie wszystko, co chce, a 80% rynku go nie interesuje, więc nie rozumiem skąd to "zdecydowane nie".

Dla mnie to by była korzystna opcja, bo cały dzień nie siedzę przed komputerem, ale szybki dostęp mam właściwie w każdej chwili - 24h, więc wiedząc, że coś się święci mogę szybko zareagować i wtedy np. Bondy by już u mnie stały na półce  Cool

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

10-12-2014, 17:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2014, 18:51 przez Gieferg.)
Cytat:Prawda jest taka, że ci co nie chcą tej opcji musieliby się i tak zapisać,

wanna bet?

Ja tu jestem przede wszystkim po to, żeby gadać o wydaniach filmów, promocje to przy okazji, więc wisiało by mi to i powiewało jakie komu SMSy będą przychodzić, ale uważam, że powinno się faworyzować tych, którzy na forum i stronę wchodzą, a nie rozsyłać powiadomienia wszystkim, w tym ludziom, którzy w żaden sposób się nie przykładają do jej rozwoju i nawet zajrzeć im się nie będzie chciało jak im w SMSie przyjdzie wiadomość.

Tyle w temacie.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku