12-07-2015, 22:22
Jak dla mnie trailer BvS wypadł bardzo miernie i w sumie ten film póki co mi bimba .Jak dla mnie robienie nowego Batmana w sytuacji w której ciągle w głowie mamy mrocznego rycerza od Nolana ,jest bez sensu.Po trailerze dokładnie wiem czego się spodziewać i jak dla mnie będzie podobnie głupi jak MoS. Co do SS to trzeba przyznać że trailer bardzo intrygujący.Dalej nie jestem przekonany do nowej wizji Jokera zwłaszcza że 2 dni temu odświeżyłem sobie wersje Ledgera która no cholera jest fenomenalna. Jeżeli nowy Joker będzie paradował w kółku bez koszulki i w dresie to będzie wyglądał jak gdyby urwał się z jakiegoś polskiego osiedla
Na plus zasługuje jednak nowy śmiech ,muszę przyznać że były delikatne ciary.Na plus zasługuje przez innych wspomniana Harley Quinn ,a o reszcie ekipy póki co się nie wypowiadam bo za dużo ich w zwiastunie nie było. Mam nadzieję że SS będzie odświeżeniem w kinowym świecie superhero i wprowadzi coś nowego ,a po BvS niczego specjalnego się nie spodziewam.
Na plus zasługuje jednak nowy śmiech ,muszę przyznać że były delikatne ciary.Na plus zasługuje przez innych wspomniana Harley Quinn ,a o reszcie ekipy póki co się nie wypowiadam bo za dużo ich w zwiastunie nie było. Mam nadzieję że SS będzie odświeżeniem w kinowym świecie superhero i wprowadzi coś nowego ,a po BvS niczego specjalnego się nie spodziewam.