07-06-2017, 14:07
Jeśli lubisz bezdomnych murzynów na których ktoś poluje to obejrzyj Noc oczyszczenia 1
Szukam filmu
|
07-06-2017, 14:07
Jeśli lubisz bezdomnych murzynów na których ktoś poluje to obejrzyj Noc oczyszczenia 1
07-06-2017, 14:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-06-2017, 14:26 przez DaveM.
Powód edycji: brak widocznej odpowiedźi
)
Myślę, że może Ci chodzić o film: SURVIVING THE GAME, polski tytuł GRA O PRZEŻYCIE [1994], z Icem-T, Rutgerem Hauerem
07-06-2017, 14:47
(07-06-2017, 14:24)DaveM napisał(a): Myślę, że może Ci chodzić o film: SURVIVING THE GAME, polski tytuł GRA O PRZEŻYCIE [1994], z Icem-T, Rutgerem Hauerem Tak dokladnie o ten film mi chodzilo . Dziekuje ![]()
18-06-2017, 20:16
Szukam filmu a dokładnie była to komedia romantyczna albo komedio dramat. Własciciel firmy/wspołwłasciciel, którego zdradziła żona z producentem filmowym czy to był reżyser nie pamiętam dokładnie. U tego własciciela mieszkał też jego ojciec który był trochę stuknięty była scena jak przyszli do domu i ten tańczył nago przy takim dużym akwarium. Na końcu chyba się zeszli.
21-06-2017, 09:09
(02-04-2017, 08:29)bezi1123 napisał(a): Szukam filmu. W którym facet miał sie żenić z kobieta ktora do niego nie pasowala. Dlatego jego kolega i trener footballu amerykanskiego ja porywaja. I z tego co jeszcze pamietam okazuje sie ze ten trener jest gejem. I film sie konczy ze ten facet zeni sie z ta odpowiednia jego kolega zeni sie z jego byla narzeczona a ten trener z jakims facetem. Pff ... "Twarda laska" z Jasonem Biggsem i Amandą Peet, a trenera-geja gra nieśmiertelny R. Lee Ermey. ![]()
A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
13-07-2017, 19:16
Szukam filmu-fabuła podobna do MADMAX-a, rzecz się dzieje na opustoszałych terenach,pustyni...zaczyna się tak- samochodem podróżuje para-dziewczyna ma wryz jak "brudnowłosa" ![]() ![]()
19-07-2017, 14:06
Błagam o pomoc. Poszukuje filmu, który oglądałam dwa lata temu w wakacje, chyba na HBO. Leciał on bardzo późno w nocy, prawie nad ranem więc nie pamiętam go zbyt dokładnie. Film opowiadał o chłopaku i dziewczynie, którzy mieszkali razem ale niestety nie pamiętam czy było to rodzeństwo czy może para. Do tej dziewczyny przyjechał w odwiedziny jakiś facet i ten "brat" go nie lubił. Przez przypadek zwalił go z drabiny i myślał, że go zabił. Nie pamiętam za bardzo co było dalej, oprócz dwóch scen. 1. Ta "siostra" podawała żarcie psom lub kotom i brat myślał, że to zmielone ciało tamtego gościa. 2. Na końcu okazało się, że oni robili sobie z tego brata żarty, i ten facet, który miał nie żyć przebrał się za jakąś starą babkę. Mam nadzieje, że ktoś zna ten film i skojarzy go po tym opisie. (19-07-2017, 14:06)Asshtonowa napisał(a): Błagam o pomoc. Myślę, że chodzi Ci o film ŚNIADANIE DLA PSA ![]()
18-09-2017, 23:50
Szukam filmu, niestety mam bardzo niewiele informacji.. Stary, polski film, ale już w kolorze więc można założyć lata 70-80. Głównym punktem zaczepienia jest początek filmu, mianowicie był tam motyw lalek, marionetek. Z tego co pamiętam tytuł lub nazwa studia filmowego także była związana z lalkami. Był jakiś wątek miłosny i wojenny, akcja nie mogła dziać się w ówczesnych czasach ze względu na wygląd postaci żeńskiej - była ubrana w starą suknię a'la XIX wiek. Aktor grający jedną z głownych albo główną rolę był dosyć podobny do Mariana Kociniaka w "Janosiku". Co jeszcze może być ewentualnie istotne - film leciał albo na tvp 1 albo na tvp 2 w wakacje tego roku późno w nocy. Proszę o pomoc :<
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |