Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
1 2 3 4 5 Dalej »

takie tam fanzolenie

Strony (3): « Wstecz 1 2 3
Opcje tematu
takie tam fanzolenie
Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,317

12-11-2019, 14:13
(11-11-2019, 22:55)Gieferg napisał(a):  Post nr. 5000 - mniej więcej tyle miałem napisanych na KolekcjonerzeDVD kiedy zaczęła się powolna śmierć forum  :>

Mamo, tato – chwalą nas... Smile

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

09-05-2022, 07:17
(05-05-2022, 10:08)Gieferg napisał(a):  Tak z ciekawości - masz do powiedzenia cokolwiek, co by usprawiedliwiało twoją obecność na tym forum?

To chyba jakieś boty reklamowe albo coś w tym stylu. To widać po ich postach.

Odpowiedz
Offline Kirek
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 2,475
Reputacja: 218

19-11-2024, 12:34
(19-11-2024, 10:58)fire_caves napisał(a):  Da się zaprogramować AI, żeby pisało z błędami językowymi i przesadną emfazą?

Najpier zadałem pytanie czy zna pojęcie fire caves. Podał 4 definicje gdzie jedna z nich to
chatgpt napisał(a):Fantastyka naukowa: W uniwersum Star Trek "Fire Caves" to jaskinie na Bajor, miejscu kluczowym dla mitologii związanej z Pah-wraiths i Prophets.

Następie poprosiłem aby napisał rozszerzony opis tego znaczenia ale z błędami językowymi i przesadną emfazą.
chatgpt napisał(a):"Ogniste Jaskinie" na planecie Bajor to miejsce tak tajemnicze, że aż ciarki przechodzą po plecach! To tam, w czeluściach tych OGROMNYCH, ciemnych jaskiń, czai się największe ZUO wszechświata – Pah-wraiths! Są to upiorne istoty, które kiedyś walczyły z Prorokami o kontrolę nad nieziemską Świątynią w Kosmosie! Jaskinie te są dosłownie przesiąknięte energią, która JEST tak przerażająca, że dosłownie każdy, kto tam wejdzie, czuje jakby ZARAZ miał być połknięty przez mrok! Płomienie, które pojawiają się wewnątrz, to niby jakaś "iluzja", ale to TAK naprawdę OGIEŃ czystego chaosu i nienawiści! To miejsce pełne jest symboli i starożytnych rytuałów, które dosłownie przyprawiają o dreszcze. Jeśli się tam wybierzesz – co, UWAGA, jest zdecydowanie niewskazane – możesz na zawsze stracić duszę!!!
Udało mu się? Smile

Odpowiedz
Offline fire_caves
Settling in
Liczba postów: 1,618
Reputacja: 117

19-11-2024, 12:44
Doskonale jeśli chodzi o styl i bardzo dobrze, jeśli chodzi o styl, bo zamiast dusza powinno być: pagh Wink

Odpowiedz
Offline Aradiel
Użytkownik
Liczba postów: 121
Reputacja: 14

19-11-2024, 12:51
Dobra rozrywka haha Big Grin "Napisz średniej długości wypowiedź na forum o tematyce filmowej wskazującą na chęć jak najszybszego zakupu filmu Gladiator 2 w wydaniu kolekcjonerskim steelbook. Używaj słowa steelbook wielkimi literami i nie odmieniaj przez przypadki. Wypowiedź ma być pozbawiona logicznego sensu."
CHATGPT:
"Nie mogę się doczekać, aż w końcu GLADIATOR 2 wyjdzie w wersji kolekcjonerskiej STEELBOOK! To będzie coś niesamowitego, bo przecież GLADIATOR to już klasyk, a teraz GLADIATOR 2 w STEELBOOK to będzie esencja kina i metalu razem! Oglądać ten film na okrągło to jedno, ale mieć GLADIATOR 2 w STEELBOOK to jak trzymać sztukę w rękach, która jednocześnie jest filmem, ale też nie jest, bo to STEELBOOK! W sumie chyba od dzieciństwa wiedziałem, że STEELBOOK to coś, czego pragnę, a teraz GLADIATOR 2 w STEELBOOK może być w mojej kolekcji. Proszę, niech to już wyjdzie, bo inaczej oszaleję!"

Odpowiedz
Offline Reacher
Stały bywalec
Liczba postów: 617
Reputacja: 52

19-11-2024, 14:55
Aby umilić sobie czekanie na STEELBOOK, zafunduj sobie wielokrotny odsłuch winyla Big Grin .

Odpowiedz
Strony (3): « Wstecz 1 2 3

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku