03-12-2021, 20:07
lektor śląski , hahaha to oni nie kapują po polsku, jak lektor czyta, to gwara góralska a może kaszubski jeszcze
|
Terminator - seria
|
|
03-12-2021, 20:07
lektor śląski , hahaha to oni nie kapują po polsku, jak lektor czyta, to gwara góralska a może kaszubski jeszcze
Ta wersja która nie zawiera ani HDR ani lektora ani wersji rozszerzonej ani tego 1.78:1 to już w ogóle jakiś kosmiczny absurd. No i po jaką cholere w ogóle przygotowywać dwie płyty (A6 i B3), które różnią się tylko tym, że na jednej jest lektor, a na drugiej nie? Może to błąd w opisie? No i gdzie jest ten lektor, który był w dotychczasowych wydaniach? (Gudowski) Rozumiem, że chcą żeby kupić wszystkie możliwe wydania, żeby to skompletować? ![]() Ciekaw jestem ile rzeczy tam jeszcze będzie spieprzonych, bo już po samym opisie ma się wrażenie totalnej amatorszczyzny.
03-12-2021, 23:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2021, 23:13 przez fire_caves.)
(03-12-2021, 19:24)misfit napisał(a): Byli tacy i to nie jedna czy dwie osoby, którzy kupowali za ~500 zł T2 od Kino Świat golasa bez dodatków i do tego w starym transferze, więc...Dla chętnych nawet teraz na Allegro Lokalnie w promocji za 450 jest
09-12-2021, 20:19
(09-12-2021, 19:58)TeenWolf napisał(a): Tak, mam już. I jak to się prezentuje na żywo?Odpalałeś już płyty?
09-12-2021, 21:15
Seans w weekend. Fotki po rozpakowaniu poniżej. Z zewnątrz przed rozpakowaniem całość prezentuje się przyzwoicie. Po rozfoliowaniu jest ochronne plastikowe opakowanie na steelbooki. Po wyjęciu kolejne rozfoliowanie. Steelbook tradycyjnych rozmiarów, trochę cięzki. Po otwarciu zaskoczenie - wygląda jakby były tylko 2 płyty Po prawej i po lewej stronie znajdują się po 3 płyty nałożone na siebie. Lekki kłopot z wyjęciem płyt, gdyż są mocno wciśnięte i przytulone do siebie.
09-12-2021, 21:18
Będzie szansa na parę screenów z DVD dla ostatniego bastionu DVD na tym forum?
Ja bym jeszcze poprosił jakąś małą próbkę audio ze ścieżek z lektorem z trzeciej lub czwartej płyty, może być nagrana telefonem czy czymkolwiek innym. Poza tym dobrze by było sprawdzić, czy na płycie piątej jest lektor w rozszerzonych scenach, bo to dość niejasna kwestia. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |