16-03-2024, 14:15
Mierzwiak - i git, miłego oglądania życzę.
Aliens i True Lies to są dla mnie takie patowydania, że w ogóle nie rozważam ich zakupu, nawet w jakiejś mega promocji
Abyss aż tak fatalne nie jest, tu fakt - dlatego prędzej czy później trafi na moją półkę. Ale na pewno nie za pełną cenę - na taki przywilej u mnie nie mogą liczyć znacząco odziarnione i sztucznie wyostrzone twory, do tego w których spora ilość "nowych" detali nie została uchwycona okiem kamery, lecz jest wytworem sztucznej inteligencji.
Pominę już kwestię wykorzystania HDR i WCG w tychże remasterach, bo to już dla mnie mały szczegół w związku z powyższym.
Aliens i True Lies to są dla mnie takie patowydania, że w ogóle nie rozważam ich zakupu, nawet w jakiejś mega promocji
Abyss aż tak fatalne nie jest, tu fakt - dlatego prędzej czy później trafi na moją półkę. Ale na pewno nie za pełną cenę - na taki przywilej u mnie nie mogą liczyć znacząco odziarnione i sztucznie wyostrzone twory, do tego w których spora ilość "nowych" detali nie została uchwycona okiem kamery, lecz jest wytworem sztucznej inteligencji. Pominę już kwestię wykorzystania HDR i WCG w tychże remasterach, bo to już dla mnie mały szczegół w związku z powyższym.