(05-09-2018, 09:31)Juby napisał(a): Tylko 2,32 zł taniej, a będę musiał czekać na dostawę i jechać pół miasta, żeby to odebrać. U kolegi będę miał dziś po pracy.bonito.pl przecież ma dostawę do kiosku Ruchu i nie trzeba jechać pół miasta

Ale skoro dobry kolega, to... byle tylko nie sprzedawał egzemplarzy po wypożyczeniach pracowniczych

(05-09-2018, 09:58)GOLUMN napisał(a): Ja dostałem dzisiaj maila z Media Markt że moje zamówienie zostało anulowane z powodu wyczerpania zapasów.!!!Zamówienie złożone i przyjęte 02.09!!!Jaja sobie normalnie robią!!!Ja dzisiaj o 2:07 dostałem od MM maila o potwierdzeniu przyjęcia zamówienia. Teraz czekam na informację o możliwości odbioru.
KINO DOMOWE
Telewizor: LG OLED55C54LA | Amplituner YAMAHA RX-A1070 | Odtwarzacz blu-ray 4K OPPO UDP-203 | Odtwarzacz blu-ray YAMAHA BD-A1060
Telewizor: LG OLED55C54LA | Amplituner YAMAHA RX-A1070 | Odtwarzacz blu-ray 4K OPPO UDP-203 | Odtwarzacz blu-ray YAMAHA BD-A1060

We wczorajszym poście ze zdjęciem steelbooka kilka osób jawnie skrytykowało sprawę z wykastrowanym wydaniem BD 2D Infinity War. Osoba prowadząca stronę na wszystkie wiadomości odpisała, że to nie od nich zależy specyfikacja filmu, po czym wszystkie krytykujące komentarze zostały ukryte (lub usunięte, w sumie sam nie wiem)
Dużo klepania się pleckach jakie to było przedsięwzięcie, że tylu bohaterów w jednym filmie, itd. + typowo trailerowy montaż przez połowę czasu trwania. Reportaże, poza dosłownie kilkoma fajnymi ujęciami z planu i dwoma interesującymi infomracjami (1. na blisko 3000 ujęć, z których składa się film, ponad 2900 zawierało CGI, co jest chyba nowym rekordem, 2. tworzenie planu w Wakandzie) są beznadziejne, sceny wycięte to nie są prawdziwe sceny wycięte (a liczyłe na spotkanie Bannera z Nataszą) tylko rozszerzone/alternatywne wersje scen, które znajdują się w filmie, a gagów tyle co kot napłakał.