Na zavvi.com: Transformers: 5-Movie Collection - 4K Ultra HD (Bonus Disc) Blu-ray za 33,99£.Zamówiłem. Szkoda tylko,ze nie ma Polskich napisów(oprócz cz.1).
Transformers - seria
|
12-04-2018, 17:07
(12-04-2018, 16:43)leszekm napisał(a): Na zavvi.com: Transformers: 5-Movie Collection - 4K Ultra HD (Bonus Disc) Blu-ray za 33,99£.Zamówiłem. Szkoda tylko,ze nie ma Polskich napisów(oprócz cz.1)*.* Na Blu-ray.
18-12-2018, 15:17
Czy wydanie włoskie posiada napewno napisy PL na płytach UHD?. Niby pisze że są. https://www.amazon.it/dp/B07DV6PJ39
Nie sądzę, żeby jakiekolwiek wydanie miało napisy PL na płytach UHD. Włoskie BD jedynki (mam na półce) ma napisy PL, ale to by chyba było na tyle.
18-12-2018, 15:25
W opisie pisze: "Informazioni tecniche Lingue: Inglese 5.1 Dolby True Hd / Italiano, Francese, Spagnolo, Tedesco Dolby Digital 5.1. Sottotitoli. Italiano, Inglese, Inglese Per Non Udenti, Danese, Finlandese, Francese, Greco, Norvegese, Olandese, Polacco, Portoghese, Spagnolo, Svedese, Tedesco, Turco, Ungherese."
To specyfikacja identycznaz tym, co mam na pudełko włoskiej płyty BD z pierwszym filmem. Na UHD jest podobno English: Dolby Atmos / English: Dolby TrueHD 7.1 https://www.blu-ray.com/movies/Transformers-4K-Blu-ray/209015/ NIE MA WERSJI POLSKIEJ DO 1-4 NA UHD. NIGDZIE. KROPKA.
06-01-2019, 14:58
Na amerykańskim, angielskim i francuskim amazonie, nie ma podanej daty wydania "Bumblebee" w wersji UHD. Za to na niemieckim i włoskim jest, odpowiednio- 5 lutego 2019 i 31 grudnia 2019. Skąd taka rozbieżność w datach? Może ktoś to wyjaśnić?
06-01-2019, 15:08
31 grudnia 2019 to jest tylko przykładowa data która zmieni się wraz z oficjalną zapowiedzią wydania. Wiele sklepów tak robi.
A 5 lutego? meaner odpisał, że takie odległe daty są stosowane przez sprzedawców,ok. Tak samo robią z cenami towaru, którego nie mają, podają cenę z innej galaktyki. Jednak data 5 lutego, sugeruje, że jednak szybko film pojawi się w sprzedaży.
06-01-2019, 16:16
5 lutego też nie jest na pewno prawdopodobną datą. Film dopiero co wszedł do kin. Premiery spodziewałbym się koło kwietnia.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |