11-11-2014, 20:42
Wiesz tu ci przyznaję rację...Samsung to 3 tryby... Brak tu Presetów itp. Jednakże co idzie dalej to widzę, że masz większe... wymagania :-). Ja na 2-3 trybach w sumie mam tyle kombinacji ile mi trzeba. Ty chyba lekko obsesyjnie chcesz mieć "jak lubisz" (co zresztą widać po ostatnich przeróbkach Avengers ;-)). Wtedy fakt, musisz mieć tego więcej (i dobrze, ze trafiłeś na Toshibe). Mnie trochę szkoda życia na niektóre z drobnych kłopotów z obrazem... Ważne, że nie wygląda jak totalna kupa typu fabryczny Dynamiczny.
Co Zabawne Samsung lubi mieć kłopoty z Judderem... u siebie jakoś tego nie zaobserwowałem.
Ogółem ja też jeszcze nie kupiłem w życiu TV myśląc o ustawieniach. Większość tego co stoi u mnie w domu to TV na zasadzie "Duże, wszystko odbiera i jest relatywnie tanie" kupione przez rodziców. Jak sam kupowałem jeden to też nie miałem pojęcia o ustawieniach... więc... sytuacje mamy podobne :-). Na bank inaczej podejdę do tematu w przyszłości.
Co Zabawne Samsung lubi mieć kłopoty z Judderem... u siebie jakoś tego nie zaobserwowałem.
Ogółem ja też jeszcze nie kupiłem w życiu TV myśląc o ustawieniach. Większość tego co stoi u mnie w domu to TV na zasadzie "Duże, wszystko odbiera i jest relatywnie tanie" kupione przez rodziców. Jak sam kupowałem jeden to też nie miałem pojęcia o ustawieniach... więc... sytuacje mamy podobne :-). Na bank inaczej podejdę do tematu w przyszłości.