Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › O filmach i serialach › Filmy
« Wstecz 1 8 9 10 11 12 ... 14 Dalej »

WarCraft (2016)

Strony (8): « Wstecz 1 2 3 4 5 6 ... 8 Dalej »

Opcje tematu
WarCraft (2016)
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,043
Reputacja: 112

26-05-2016, 22:25
(26-05-2016, 21:44)kew97 napisał(a):  
(26-05-2016, 15:51)wolfman napisał(a):  No tak , bo jak dobry reżyser to będzie hicior, reszta zespołu bez znaczenia. Fuck logic

Żebyś nie pisał o pozostałej ekipie, to uprzedzę Cię, że za montaż odpowiada Paul Hirsch (znany z m. in. Star Wars cz. IV i V, Mission Impossible, Misji na Marsa, czy Footloose). Jak się czegoś nie wie lub kogoś nie zna, to wypada chociaż sprawdzić - od tego jest internet - i nie pisać głupot. A jak nie znasz znaczeń słów, to tym bardziej je sprawdzaj zanim użyjesz.

Myślisz , że nie czytam netu? Litości. Niedługo premiera, a tu wciąż trzymają wszystko w tajemnicy. Liczą w ten sposób na sukces tego gniota jak w przypadku syfiastego SW7. Dawno powinno być masa trailerów filmu, na który czeka sporo fanów. Tu wielka cisza i kupa śmiechu z filmu. Albo wyjdzie największa klapa w tym roku i amatorka psująca mi wizerunek Warcrafta, albo te trailery to ściema i będzie coś dobrego. W to ostatnie nie wierzę. Mam nadzieję , że wyjaśniłem to na tyle łopatologicznie , że wszystko jasne.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Haqu
Stały bywalec
Liczba postów: 372
Reputacja: 9

26-05-2016, 22:29
Wielka cisza? Jak byłem na Civil War w IMAX-ie to zostały pokazane 2 zwiastuny oraz krótki materiał z produkcji, materiałów nie było tak mało, zresztąhype na taki film jak Warcraft buduje się sam przez rzeszę fanów.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,043
Reputacja: 112

26-05-2016, 22:47
To samo co SW, tu pewnie będzie jeszcze tylko gorzej.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

27-05-2016, 10:58
Cytat:Myślisz , że nie czytam netu? Litości. Niedługo premiera, a tu wciąż trzymają wszystko w tajemnicy.

Premiera w niektórych krajach już chyba była, trailerów, spotów i innego dziadostwa jest sporo, a że wszystko syfiate i zlewające się w jedno, to już inna sprawa.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Niedostępny mk1976
Użytkownik
Liczba postów: 204
Reputacja: 7

01-06-2016, 18:19
Promocja, sie skusi?

http://pl.ign.com/warcraft/4805/news/aktualizacja-polacy-otrzymaja-za-darmo-world-of-warcraft-prz

Filmweb
Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

01-06-2016, 22:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2016, 22:07 przez Gieferg.)
Za darmo? pfff
Za granie w WoWa musieliby mi płacić i to dobrze.

Odpowiedz
Offline Haqu
Stały bywalec
Liczba postów: 372
Reputacja: 9

02-06-2016, 08:06
dlaczego?

Ja kiedyś bardzo miło wspominałem wowa, ale jako że już nie gram i nie zamierzam wracać to promocja nie dla mnie.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

02-06-2016, 11:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2016, 12:09 przez Gieferg.)
Dlaczego?

Nie trawię gier, w których się chodzi i nabija levele przy śladowej fabule (bo i jaka może być fabuła w grze, w której po świecie pałęta się stado graczy?), kiedy nawet element zręcznościowy nie gra większej roli bo wszystko zależy od nabitego levelu i zebranych itemów. Jesli w trakcie walki mogę wyjść do kuchni zrobić sobie kanapki i po powrocie zastać moją postać dalej tłukącą jakiegoś przeciwnika, to nie jest gra dla mnie. Pograłem przez jeden weekend w 2007 i dałem sobie spokój.

Odpowiedz
Offline Adam
Nowy użytkownik
Liczba postów: 5
Reputacja: 0

02-06-2016, 12:09
Po pierwsze - nabijanie leveli w tej grze to tylko początek i prawdziwa zabawa zaczyna się po osiągnięciu maksymalnego w danej chwili poziomu.
Po drugie - fabuła jest bardzo rozbudowana i nie byłeś w stanie poznać jej w dwa popołudnia.

Na pewno nie jest to ta sama gra co za czasów dodatku "Wrath of the Lich King", ale uważam, że nadal jest świetnym MMO.

Nie kupuję filmów dla opakowań i gadżetów.

Moja kolekcja Blu-ray.com
Moja kolekcja Filmoskop

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

02-06-2016, 12:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2016, 12:53 przez Gieferg.)
Świetna fabuła to jest w Wiedźminie 1-3, który jest dokładnie tym, czego oczekuję po komputerowym RPGu.
Cytat: i prawdziwa zabawa zaczyna się po osiągnięciu maksymalnego w danej chwili poziomu.
Toś zareklamował, że hej.
Sorry, ale jeśli po dwóch dniach mam dość jakiejś gry, to na pewno nie będę w nią tłukł do osiągnięcia maksymalnego poziomu z nadzieją, że może wtedy będzie lepiej. I na czym niby polegać ma ta "prawdziwa zabawa" ? Będę mógł stukać silniejsze potwory?

I jeszcze jedno: To, że nie można zginąć na dobre, ani zabić i obrabować innego gracza jak dla mnie przekreśla cały sens takiej gry.
Na domiar złego kolorowe high-fantasy to zdecydowanie nie jest mój ulubiony setting. Gdyby zrobili taką grę w świecie Wiedźmina pewnie bym się skusił nawet pomimo wyżej wymienionych problemów.

Cytat:że nadal jest świetnym MMO
Bycie świetnym MMO w niczym mu nie pomoże, bo ogólnie nie lubię takich gier, głównie ze względu na to, jakie się w nich przyjmuje założenia. Nie toleruję gier, gdzie najważniejszy jest level postaci. Gdyby pojawiła się tego typu gra, w której level jest drugorzędny, a najwięcej znaczą umiejętności gracza, w której śmierć postaci oznacza śmierć postaci, w której mogę innego gracza w świecie gry zaatakować i wykończyć, tak, w coś takiego bym chętnie zagrał. Ale nie słyszałem o czymś takim.

Odpowiedz
Strony (8): « Wstecz 1 2 3 4 5 6 ... 8 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku