Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › O filmach i serialach › Seriale
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Wataha

Opcje tematu
Wataha
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

13-10-2014, 00:35
Wataha czyli Polski serial produkcji HBO.

Cytat:Serial "Wataha" rozpoczyna się od zamachu bombowego, w którym giną oficerowie jednej z jednostek straży granicznej w Bieszczadach. Tylko jednemu z nich uda się przeżyć. Kapitan SG Wiktor Rebrow (Leszek Lichota) w wyniku zamachu traci nie tylko swoich przyjaciół, ale przede wszystkim ukochaną Ewę. Zagubiony, próbuje dociec, co się wydarzyło i kto za tym wszystkim stoi. Oficjalne śledztwo prowadzi prokuratura. Poznaniem prawdy są zainteresowani również jego przełożeni.
[oficjalny opis prod. telewizyjnej]

Po pierwszym odcinku mam mieszane odczucia. Niby fajnie ale cały czas mam wrażenie, że gdzieś już to widziałem.
Mam nadzieję, że wydarzenia w serialu nie będą tak wyglądały. Główny bohater będzie chciał na własną rękę odnaleźć sprawców zamachu. Na plecach będzie miał oddech prokuratury jak i zamachowców. Po pewnym czasie znajdzie sprzymierzeńca w jego poszukiwaniach (Andrzej Zieliński). Na końcu okaże się, że za zamachem stoi przyjaciel głównego bohatera ( Bartłomiej Topa).

Jeśli ktoś chce obejrzeć 1 odcinek to na stronie HBO GO można go obejrzeć zupełnie za darmo. Nie mam pojęcia do kiedy będzie odblokowany.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Ravnar
Nowy użytkownik
Liczba postów: 12
Reputacja: 0

15-10-2014, 12:45
Będę musiał obejrzeć, bo strasznie go wszędzie reklamują. Niedługo mi z lodówki wyskoczy Wink

Metin2
Odpowiedz
Offline Aldonna
Nowy użytkownik
Liczba postów: 1
Reputacja: 0

02-11-2014, 20:59
Rzeczywiście kampania HBO serialu Wataha bardzo duża jak na skalę polską, no ale to w sumie pierwszy serial polskiego HBO z oryginalnym scenariuszem. Mi osobiście najbardziej podoba się, że akcja serialu rozgrywa się w Bieszczadach. Na półmetku serialu mogę stwierdzić, że jest całkiem dobrze - wciągająca fabuła, ładne widoki i klimatyczna muzyka. Jak ktoś jest fanem Bieszczad to polecam Smile Więcej info o serialu tutaj http://www.wataha-serial.pl/

Odpowiedz
Ula87
Niezarejestrowany

09-11-2014, 14:39
Jak dla mnie, produkcja bardzo przereklamowana. Po seansie pierwszego odcinka, stwierdzilam, ze dam mu szanse i obejrze kolejny, lecz niestety... Drugi odcinek Watahy jeszcze bardziej mnie rozczarowal niz poprzedni. Szumnie reklamowana polska produkcja pod skrzydem HBO powinna byc polecana wszystkim, ktorzy cierpia na bezsennosc. Tu nie ma zmiluj, kilka klatek i kimka... Sleepy

Odpowiedz
Offline innocentbuzztander
Nowy użytkownik
Liczba postów: 31
Reputacja: 1

10-08-2016, 17:59
Podobno ma być drugi sezon. Z chęcią obejrzę, choć jakiś wybitny to ten serial nie był za bardzo. Za klimat duży +, za fabułę i aktorstwo to już tak sobie, ale dał radę.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku