01-06-2024, 18:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2024, 18:14 przez Wiles.)
(01-06-2024, 17:56)Mefisto napisał(a): O, Keaton jeszcze w slipach - znaczy, że nie schodzi specjalnie i można trochę poczekać.
Nie mam zbytnio zgłębionego tematu sprzedaży filmów przez sklepy wszelakie, stąd też moje pytanie: jaka jest zależność między posiadaniem slipa przed dane wydanie, a jego brakiem i jak to się ma do sprzedaży/ceny? Jak slip długo leży i się podniszczy to sprzedawca go wywala i obniża cenę filmu? Tylko to przychodzi mi do głowy.
Slipy (a czasem też i książeczki) posiada z reguły tylko pierwsza partia danego tytułu - co na stronie Eureki jest akurat zaznaczane (w tym wypadku: Limited Edition Slipcase [2000 Copies]).
01-06-2024, 18:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2024, 18:29 przez Wiles.)
(01-06-2024, 18:20)Mefisto napisał(a): Slipy (a czasem też i książeczki) posiada z reguły tylko pierwsza partia danego tytułu - co na stronie Eureki jest akurat zaznaczane (w tym wypadku: Limited Edition Slipcase [2000 Copies]).
Zakup "DS9" i "Voyager" nie satysfakcjonuje mnie, ale każdy zainteresowany tematem wie, że szanse na porządny remaster obu seriali są praktycznie zerowe. Moim zdaniem nawet gdyby ktoś postanowił zabrać się za to przy pomocy AI, to i tak nie przypuszczam by takie wydanie pojawiło się w najbliższych latach. Może się mylę i zostanę pozytywnie zaskoczony, jednak w tej sprawie jestem pesymistą.
25-06-2024, 22:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2024, 07:57 przez Wiles.)
W zasadzie to nic. Ten "brak satysfakcji" wynika po prostu z faktu, że jest to zakup z braku laku. Nie mam awersji do dvd, ale jakiś taki niesmak pozostaje. Usunięcie "Voyagera" z platformy Skyshowtime kiedy byłem trakcie oglądania wymusiło na mnie zakup. Stwierdziłem więc, że nie będę zdawał się na serwisy vod. No i kupiłem. No, a skoro jak już ten to wypadałoby pozostałe, które lubię.
I tak masz szczęście, że całe. Moje z amazona przyszły ze sporą ilością połamanych elementów w środku. Ale dyski całe to już mi sie nie chciało bawić odsyłanie i wymienianie.