12-07-2026, 14:02
Może zwykle kupujesz pierwszego dnia od ogłoszenia wyprzedaży i tym samym trafiasz na początek kolejki, ew. masz status VIP 
Wielokrotnie w trakcie mocnych przecen w sklepikach dystrybutorów czekałem po kilka tygodni na realizację zamówienia, a w 2023 roku niecały miesiąc na Powerhouse (wcześniej chyba ponad dwa tygodnie). I nie, nie chodzi o to, że jakiegoś produktu zabrakło na stanie i trzeba było czekać aż go sprowadzą. Dokopałem się do ich wiadomości, którą wtedy wysyłali:

Wielokrotnie w trakcie mocnych przecen w sklepikach dystrybutorów czekałem po kilka tygodni na realizację zamówienia, a w 2023 roku niecały miesiąc na Powerhouse (wcześniej chyba ponad dwa tygodnie). I nie, nie chodzi o to, że jakiegoś produktu zabrakło na stanie i trzeba było czekać aż go sprowadzą. Dokopałem się do ich wiadomości, którą wtedy wysyłali:
Powerhouse napisał(a):We are receiving emails from customers asking why their sale purchases have not been dispatched. We ask for patience as we process your orders. It will take us at least a couple of weeks to process the thousands of orders but we are already more than halfway through them.