24-01-2021, 13:57
(23-01-2021, 19:02)Glaeken napisał(a): Wypadałoby ?! LOL Jakbym miał własnego bloga i kręcił swoje własne filmiki to po cholerę mam wspominać o innych stronach, blogach, filmoskopach?A czy ta osoba prowadzi stronę podobną do Filmoskopu, dvdcompare.net, czy blu-ray.com, że miałaby coś na tym stracić? Póki co, to jej filmik pojawił się w jednym z najbardziej poczytnych wątków na tym Forum, którego to czytelnicy wiedzą jak kupować filmy zagranicą. Z tego filmiku nie dowiedzieli się niczego, czego już od dawna by nie wiedzieli. Dodatkowo bez informacji z stronek właśnie takich jak Filmoskop informacje zawarte w filmiku-poradniku są niewystarczające do podjęcia decyzji zakupowej, dla kogoś, kto zagranicznych zakupów jeszcze nie praktykował.
Nie widzę przyczyny, dla której nie można było wspomnieć o Forum. To też potencjalni widzowie kanału. Filmy tam zawarte mogą być dla Filmożerców interesujące. Trzeba się po prostu dogadać. Na Forum brakuje jak dla mnie czegoś w rodzaju podcastów. Mamy fajne cykle artykułów w stylu "Nostalgicznej niedzieli", czy "W starym kinie". Dlatego sympatyczna osoba (a takie wrażenie sprawia Autor), która mogłaby coś ciekawego powiedzieć o filmie, o kolekcjonerstwie zwyczajnie wzbogaciłaby Forum.
BTW myślę, że Autor sam zapewne korzysta ze stronek o których nie wspomniał...
niespotykanie spokojny człowiek