13-02-2025, 13:17
Plaion
Sale
Sale
Zagraniczne sklepy internetowe - promocje
|
14-02-2025, 17:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2025, 17:23 przez ILSA FAUST.)
(14-02-2025, 16:57)HAL 9000 napisał(a): Buy 2, save 50% on 1 W końcu jakaś porządna promka - dzięki za info - punkcik poleciał ![]() zgodnie z moimi przewidywaniami trampkarze robią syf w relacją z nami, czyli UE. I nie tylko. Udało mi się spacyfikować mocno wantlisty w Amazon USA w kilku dostawach w okolicach BF24 ale dużo pozycji zostało na potem i teraz jest okazja aby zdążyć z promką i przed trampakarzami. Kolejne cła na UE, które nałożyli trampkarze na UE wchodzą już 12 marca, więc ta promka w ostniej chwili. Co gorsza zanim sądy w USA anulują głupie decyzje trampkarzy to już wiele szkód będzie w samym zarzewiu - a w pierszej kolejności leci + 25 % cło na stal i alumimium z UE także i Canady. Czyli uwaga: STEELBOOKI pójdą w górę. Fuck.
ILSA FAUST (IMF TEAM)
14-02-2025, 17:32
a skąd wziosc informacje który film z tamtąd ma lektora a który nie bo na filmoskopie nie ma takiej info
14-02-2025, 17:41
(14-02-2025, 17:32)malma777 napisał(a): a skąd wziosc informacje który film z tamtąd ma lektora a który nie bo na filmoskopie nie ma takiej info raczej żaden nie ma ![]() lub prawie żaden w dodatku większość filmów ma blokadę regionalną A i Twój sprzęt może tego nie odczytać jeśli nie masz sprzętu region free. może 5% światowego kina wydanego na nośnikach fizycznych ma lektora PL, może nawet mniej. To jest Amazon USA, gdzie ludzie średnio się orientują gdzie na mapie leży Polska
ILSA FAUST (IMF TEAM)
14-02-2025, 17:42
w taki. razie kolego może zdradzisz mi sposób co musiał bym zakupić żeby te filmy oglądać chociaż z polskimi napisami? czy jest jakiś patent na to?
14-02-2025, 18:00
(14-02-2025, 17:42)malma777 napisał(a): w taki. razie kolego może zdradzisz mi sposób co musiał bym zakupić żeby te filmy oglądać chociaż z polskimi napisami? czy jest jakiś patent na to? nie jestem facetem ![]() ILSA FAUST ![]() Dziewczyny także mają prawo do kolekcjonowania filmów hmm. Jeśli jesteś świeży jak ta lala to odpuść sobie Amazon USA bo tam kupuje się tylko to co nie jest dostępne w odpowiedniej jakości technicznej i wizualnej w Europie, najczęściej bez PL wogóle. Zacznij od narodowego dystrybutora, tam masz wszystko z PL https://starstore.pl/ jak już wydasz całą kasę to dalej szukać u handlarzy na portalach aukcych mam nadzieję, że pomogłam ![]()
ILSA FAUST (IMF TEAM)
14-02-2025, 18:18
Obecnie realacja ceny amazon usa do ksoztu transportu to dramat.. albo kombinujesz z przewoznikiem albo zamawiasz tone filmów... raczej nie widze obecnie okazji w zakupie filmów w usa... Lepsze ceny mozna trafic na amazon ES, FR, UK, IT i koszt transportu o wiele bardziej strawny, oczywiscie przy założeniu ze brak pl nie jest dla Ciebie problemem bo obowiazuja te realia ![]() Blokaduy regionalnej pozbawione sa nosniki UHD i czasem zawieraja polska scieżke językowa... Możesz po częsci uzsykac takie informacje na stronie blu-ray.com... majac otwarty strone filmu w amazon https://www.amazon.com/gp/product/B0D4F28RNN?smid= wyszkujesz na stronie blu-ray.com po tym fragmencie B0D4F28RNN
---------------------------------------------------------
KD-85X85K / EH-TW7000 / UBP-X700 / TMobile Magenta TV Pioneer VSX-534D/ Wilson Raptor 7/ Heco 30A ---------------------------------------------------------
14-02-2025, 19:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2025, 19:21 przez ILSA FAUST.)
(14-02-2025, 18:18)marioking napisał(a): raczej nie widze obecnie okazji w zakupie filmów w usa... Lepsze ceny mozna trafic na amazon ES, FR, UK, IT i dla przypomnienia UK już nie jest w UE i skończyły się już lepsze ceny a jakość wydań premium jest coraz słabsza bo ciemnota jest w stanie uwierzyć w każdą głupotę aby tylko sprzedać swój głos wyborczy i to całkiem za darmo, to samo się wydarzyło ostatnio w USA, stąd mamy teraz problem, Houston. Nigdy zakupy w USA nie polegały i nie polegają na uzyskaniu lepszej ceny. Promka ma za zadanie uśmierzyć ból, poprawić samopoczucie, nic więcej. Zawsze w USA kupuje się bo nie masz wyjścia innego: - niektóre pozycje są tylko w USA wydawane i jak nie kupisz w pre-order to potem 2-3 razy tyle - są lepsze wydania, w stosunku do tańszych zamienników w UE, np. pozbawione znaczków kategorii wiekowych lub okładek, które wyglądają z dupy lub nie wyglądają w ogóle jeśli nie są po angielsku. Często gęsto wydanie DE są zgermanizowane lub FR tylko po zagryzieniu żabą wchodzą, w treściach na dysku (dodatki, napisy wbudowane). Więc w UE tylko STEELBOOKI, które są zawsze w EN a w USA reszta co nie ma w UE. Potem pozostaje Japonia na końcu albo na początku w zależności czego się oczekuje od wydania. oczywiście najlepiej na Amazon USA hurtem poniżej bariery celnej ok 150 USD za dostawę, w tym konni z DPD dostarczają to szybciej niż Amazony w UE do Polski.
ILSA FAUST (IMF TEAM)
14-02-2025, 19:14
Rozumiem ze sa osoby które kupuja dla okładek i dodatków, opakowań ale mnie ten fetysze nie dotycza... byle film był bez inpintów na obrazie...a moze być nawet w kartonie ![]() ![]()
---------------------------------------------------------
KD-85X85K / EH-TW7000 / UBP-X700 / TMobile Magenta TV Pioneer VSX-534D/ Wilson Raptor 7/ Heco 30A --------------------------------------------------------- |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |