Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
1 2 3 Dalej »

Zagraniczne sklepy internetowe - promocje

Strony (203): « Wstecz 1 ... 199 200 201 202 203 Dalej »

Opcje tematu
Zagraniczne sklepy internetowe - promocje
Offline marioking
Użytkownik
Liczba postów: 63
Reputacja: 6

#2,001
27-06-2026, 20:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2026, 20:38 przez marioking.)
(27-06-2026, 13:51)Mefisto napisał(a):  Ale ty musisz mieć dużo czasu i jadu w sobie, skoro większość twoich postów to wyśmiewanie informacji o promocjach. Moderator śpi oczywiście.

nie mam jadu tylko czuje ze plujesz mi w twarz!!! dostaje powiadomienie, zagladam i nie wiem jak trzeba nie myśleć by uznac że tu gdzies jest jakaś okazja... rozumiem ze na rynku brytyjskim że średnia 15k pln/msc moze ktoś sie połaszczyć... ale przejrzałem kilka stron i regualne ceny amazon EU któregolwiek regionu bez "promocji" widze niższe ceny... może zanim powielisz jakąs bzdure pomyśl... albo wskarz gdzie tu jest jakaś okazyjna pozycja... bo klikanie kolejny post... by se liczby nabijac to też powinno być banowane Tongue

[/quote]
Przestań wypowiadać się za innych. Akurat nie raz korzystałem z tego typu promocji, choć na pewno lepsza jest 2 za 30 funtów.
Nie każdy chce mieć w swojej kolekcji wydania francuskie, włoskie lub niemieckie.
[/quote]

Mogę Ci powiedzieć to samo Tongue równie inteligetna wypowiedz jak czesto czytane przeze mnie "co to za okazja jak nie ma PL" Tongue To nie jest watek angielskojezynych okazji. Tylko zagranicznych okazji wiec jak ktoś sie produjuje i marnuje czas czytelników wątku niech coś będzię tą okazja !!!!! Póki dostajesz wysokojakosciowy produkt wewnatrz zwracac uwage na otoczke to jest kolejny oblany test Big Grin

---------------------------------------------------------
KD-85X85K / EH-TW7000 / UBP-X700 / TMobile Magenta TV
Pioneer VSX-534D/ Wilson Raptor 7/ Heco 30A
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,712
Reputacja: 172

#2,002
27-06-2026, 23:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2026, 23:10 przez Mefisto.)
(27-06-2026, 20:38)marioking napisał(a):  nie mam jadu tylko czuje ze plujesz mi w twarz!!!

No, kurwa, debil xD
Przejrzyj 30 swoich ostatnich postów - absolutnie każdy to dokładnie to samo jojczenie o to, że ktoś ośmielił się wrzucić link do jakiejś promocji bez uprzedniej konsultacji z panem i władcą.

Cytat:dostaje powiadomienie

To se wyłącz powiadomienia. Nie jesteś pępkiem świata, to nie jest temat tylko dla ciebie, i tylko z cenami, które nie urażą łaskawego pana.

Cytat:i nie wiem jak trzeba nie myśleć by uznac że tu gdzies jest jakaś okazja...

To jest temat o promocjach - czy tego chcesz, czy nie, 3 za 50 podpada pod promocję, nawet jeśli niewielką w stosunku do cen zwykłych, czy dawnego 3 za 30, które zastąpiło. A teraz ić się wypłacz mamie.

Cytat:ale przejrzałem kilka stron i regualne ceny amazon EU któregolwiek regionu bez "promocji" widze niższe ceny...

Dajesz przykłady. Już pomijam fakt, że może ktoś woli kupić sobie za jednym razem wszystko w jednym miejscu, zamiast skakać po kilku sklepach, żeby tylko było te 5 zł taniej po przeliczeniu walut.

Cytat: albo wskarz gdzie tu jest jakaś okazyjna pozycja...

Słownik języka polskiego ci mogę wskazać.

Cytat:bo klikanie kolejny post... by se liczby nabijac to też powinno być banowane

Ale zesrałeś się już, czy jeszcze trzymasz kupę?

Odpowiedz
Offline marioking
Użytkownik
Liczba postów: 63
Reputacja: 6

#2,003
30-06-2026, 06:57
To że to jest wątek promocji nie oznacza że wszystko co sie nazywaja promocja jest nia w rzeczywistosci i propagują/broniąc to naciagactwo współczuje podejścia i sobie jako konsumentowi... myśle że wiekszość co tu jest liczy na rzeczywiste promocje i okazje a nie tylko takie z nazwy... tyle w temacie bo szkoda zasmiecac watek szczególnie jak poprzednio również nie zrozumiałes przesłania, nie ma co tłuc głową o mur.

KD-85X85K / EH-TW7000 / UBP-X700 / TMobile Magenta TV
Pioneer VSX-534D/ Wilson Raptor 7/ Heco 30A
Odpowiedz
Offline piotr81
Nowy użytkownik
Liczba postów: 11
Reputacja: 1

#2,004
30-06-2026, 07:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-06-2026, 07:46 przez piotr81.)
Na francuskim amazonie Tron: Dziedzictwo i Tron: Ares 4K za 24,99 euro lub oddzielnie po 14,99, a pierwsza część za 13,53 (do północy). Według opisów wszystkie z polską wersją (choć pewności nie mam).
TRON ARES
TRON Dziedzictwo
TRON

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones

#2,005
01-07-2026, 10:39
Hiszpania: 3 za 2 - czekam na opinię prezesa, czy jest to promocja, czy jednak powinienem spierdalać Big Grin

Odpowiedz
Offline paniron
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 1,131
Reputacja: 103

#2,006
01-07-2026, 10:50
To nie jest promocja Mefisto - ić stont,

To jest promocja - arrow

Odpowiedz
Offline ifeelveryblah
Stały bywalec
Liczba postów: 320
Reputacja: 2

#2,007
01-07-2026, 15:24
(01-07-2026, 10:39)Mefisto napisał(a):  Hiszpania: 3 za 2 - czekam na opinię prezesa, czy jest to promocja, czy jednak powinienem spierdalać Big Grin

Mam wrażenie że nie za bardzo. Na francuskim Amazonie większość z tych filmów normalnie chodzi po 10-15 euro.

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,960
Reputacja: 92

#2,008
01-07-2026, 16:29
(01-07-2026, 10:50)paniron napisał(a):  To nie jest promocja Mefisto - ić stont,

To jest promocja - arrow
To już lepiej kupić na rarewaves, na arrow będą większe koszty przesyłki.

Arrow Films Summer Sale

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones

#2,009
01-07-2026, 17:03
(01-07-2026, 15:24)ifeelveryblah napisał(a):  Mam wrażenie że nie za bardzo. Na francuskim Amazonie większość z tych filmów normalnie chodzi po 10-15 euro.

No trudno. Ale jakby co, to tu łapie się Truman, Firma i Vanilia z prawidłowym kodowaniem.

Odpowiedz
Offline Ethan
Posting Freak
Liczba postów: 981
Reputacja: 38

#2,010
01-07-2026, 17:29
Koszty wysyłki wyzsze, ale na arrow dodaje jeszcze 10% z hasłem HELLO bodajże. I chyba, lepiej pakują od rare? Przy okazji pytanie o preorder z Arrow.Kiedy pobieraja kasę gdy premiera jest np za dwa miesiące

Odpowiedz
Strony (203): « Wstecz 1 ... 199 200 201 202 203 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku