17-02-2024, 16:21
No oczywiście, dopiero co kupiłem blu xD
|
Zapowiedzi wydań z filmami 4k uhd - zagraniczne wydania
|
Człowiek z Rio ![]() ![]() amazon fr Wydawca Coin de Mire Cinéma jest mi kompletnie nieznany i "Człowiek" razem z "Kategoria: duże ryzyko" - z tego co widzę - będą ich pierwszymi filmami UHD, więc mam nadzieję że się postarali, choć liczę się z tym, że będzie "klasyczne" francuskie kodowanie - w każdym razie mam być DV więc wchodzę w to ![]() ![]() amzon fr
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
18-02-2024, 13:51
W przypadku "Dużego ryzyka" jest małe ryzyko, że zmienią kolory ![]() ![]() W przypadku "Człowieka" myślałem, że będziesz postulował o zmianę, a przynajmniej tych z BD ![]() ![]() W każdym razie trzymam kciuki
18-02-2024, 15:50
Stawiam kokosy nad banany, że 4K oprą na tym samym masterze - szczególnie, że po screenie widać, iż jest bdb.
18-02-2024, 16:51
To fotka z amerykańskiego wydania od Cohen Media Group. Tu jest ówczesna zapowiedź: Czy tym razem będzie tak samo: ![]() Czy może inaczej: Zobaczymy, ja tutaj jestem raczej elastyczny
21-02-2024, 03:18
(30-12-2023, 15:37)Mefisto napisał(a): Leone z promocji jako update z dvd... Wciąż jednak liczę na 4K w bliskiej przyszłości. wykrakałem: ![]()
Super będzie jak wyjdzie i się okaże, że naprawdę warto zrobić upgrade, a jako, że macza w tym palce Paramount to można mieć co do tego wątpliwości. Więc póki co nie rozstaję się nigdzie z moim średnim BD
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |