04-11-2015, 20:47
tak tylko 40 pln to kwota ktora filmy galapagosa rzadko osiagaja... a czekac mi sie nie chcialo.
|
Zbiór komplementarny - fantastyka - Glaeken
|
|
04-11-2015, 20:47
tak tylko 40 pln to kwota ktora filmy galapagosa rzadko osiagaja... a czekac mi sie nie chcialo.
20-11-2015, 21:37
Nakatomi plaza robi wrażenie... nie sądziłem, że to takie duże. Kupione w filmarenie.
22-11-2015, 19:50
(21-11-2015, 17:01)Mefisto napisał(a): byś rozpakował i porobił szczegółowe fotkiSię robi. Jak znajdę chwilę czasu to porobię szczegółowe fotki.
Zakupy w zavvi. Batman w dwupłytowym wydaniu blu ray diamond deluxe edition w najdziwniejszym pudełku jakie widziałem... nie wiem jak to się nazywa ale podoba mi się bo można tak zagiąć, żeby móc postawić obok łóżka niczym stojącą fotę batmana z jokerem ![]() zdjęcia zakupów w zavvi
Ładny ten steel do Draculi. Co do Batmana to to jest digipack tylko, że zamykany na magnes.
Przypadkowy zakup. Na Home Alone natrafiłem w Saturnie a książkę w TK Maxx: Home Alone + The Fantastic Chronicles of Movie Posters: Science Fiction Tak na marginesie: w sieciach sklepów TK Maxx można bardzo często trafić na książki/albumy filmowe o połowę tańsze.. w tym także TASCHENY. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |