21-09-2023, 12:55
To tylko reklamy się nadają
Moje aukcje na OLX
|
Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze
|
|
30-09-2023, 09:30
Mateusz jesli cos ci jest napisz tutaj. Pomozemy. Moze sie w glowe uderzyłeś. Jesli to nie Ty, to moze u twojego pracownika ktory to wrzuca, na jaw wyszly jakies braki intelektualne.
6 newsów, 10 wykrzykników. ![]()
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
30-09-2023, 10:01
To chyba teraz jest taki standard na stronach. Dla przykładu na ppe.pl też jest to samo. Z portalu, który traktował o grach na PS zrobili nie wiadomo co, jakiegoś pudelka. Ostatnio nawet znalazłem tam recenzję "Zielonej granicy"
30-09-2023, 10:30
Ppe.pl od dawna recenzuje filmy, ale prawdziwą plagą są te wszystkie newsy poświęcone premierom streamingowym i robienie sensacji za każdym razem, gdy serwis X usuwa Y filmów.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
30-09-2023, 12:15
(30-09-2023, 09:30)Danus napisał(a): Mateusz jesli cos ci jest napisz tutaj. Pomozemy. Moze sie w glowe uderzyłeś. Jesli to nie Ty, to moze u twojego pracownika ktory to wrzuca, na jaw wyszly jakies braki intelektualne. Ej no, bez takich. Mateusz nie tylko współtworzy Filmożerców od początku, ale też przypuszczalnie robi wszystko, żeby stronka się w ogóle kręciła, więc takie wycieczki są niesprawiedliwe. Oczywiście dobrze by było, gdyby sam zainteresowany się w końcu odezwał, bo takie ignorowanie wszystkiego jest słabe i tyle.
30-09-2023, 12:43
W sumie to nie bardzo wiem, co miałbym odpowiedzieć. Świadomie podjąłem taką decyzję dotyczącą portalu i próbowałem ją tutaj już wyjaśniać. Zdaje sobie sprawę, że niektórym może się to nie podobać, ale nie oczekujecie też, że będę reagował na wszystkie tego typu narzekania, które przeistoczyły się już w próbę podgryzania mnie czy innych redaktorów. Jeśli kogoś tak bardzo rażą te tytuły, to mogę jedynie niezobowiązująco napomknąć, że może coś uda się z tym zrobić, tak żeby obydwie strony były zadowolone, ale nie trzymajcie mnie za słowo.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
30-09-2023, 13:02
Mefi, ja wszystko rozumiem. Ale powiedz tak szczerze. News o tym, ze wybrano nowego Batmana opatrzony zdjeciem w naglowku czarnoskorego aktora w przed dzien wyboru nowego aktora do zagrania Batka w nowym filmie od Gunna jak wygladal? Klikasz potem w artykul, a tam w pierwszym zdaniu, ze to aktor glosowy do sluchowiska ![]() To jest traktowanie czytelników jak debili, totez zadalem pytanie jak do debila ![]() Nie obraz sie Mateusz, nie jestes debilem, ale to co ostatnio odjaniepawla sie na twojej stronie kaze sadzic, ze cos zlego sie z wami dzieje.
30-09-2023, 13:36
Też widziałem ten news i zdjęcie tego aktora. I sobie pomyślałem, że to od razu na fali ówczesnych przemian politycznych i kulturowych tak go obsadzili.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |