21-07-2023, 18:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2023, 19:03 przez ILSA FAUST.)
(20-07-2023, 23:57)Mierzwiak napisał(a): Blu-ray od Arrow ma mniej GB i nie ma Dolby Vision? Niemożliwe
mój wpis miał charakter podsumowania, gdzie były same oczywistości...takie za i przeciw...

po prostu ktoś tam gdzieś w Internetach napisał że arrow jest lepszy stąd moja prośba o wypowiedź forumowiczów, a KL miało kilka wpadek z wydaniami 4K...
Tak jak pisałem - jestem mało techniczny a sądziłem, że jest ktoś na forum i spojrzy na te straszne wykresy i powie "nie bierz tego" albo "chłopie zamawiaj - właśnie dostałem wczoraj obraz jest super, DV wymiata...."
(21-07-2023, 17:06)HAL 9000 napisał(a): Skoro wydanie Arrow nie jest wznawiane, to może coś szykują (4K)
Też tak ktoś napisał na Internetach ale skoro są zachwyty, ochy i achy nad tym KINO LORBER a mam ochotę na powtórkę (to będzie 4 projekcja filmu na przestrzeni lat) to chciałem mieć tu i teraz...
....więc także ogarniam zamówienie Kino Lorber - scena pościgu w Paryżu w Dolby Vision wynagrodzi ewentualne problemy z wydaniem....a jak Arrow za 2 lata wyda swoje 4K i będzie lepsze...to będzie podmianka...
Dzięki HAL 9000 za radę...wchodzę w KINO LORBER !
Punkcik poleciał do Ciebie