12-12-2023, 20:37
(11-12-2023, 22:58)Redrum napisał(a): tu cytat "Criterion jest moim ulubionym wydawcą, zawsze żartuję że to była miłość od pierwszego wejrzenia", więc skąd pomysł takiej zdrady.
Mam też inne cytaty

(13-12-2020, 14:50)HAL 9000 napisał(a): bo moja miłość nie jest ślepa
(23-11-2021, 15:24)HAL 9000 napisał(a): Jestem criterionomaniakiem, jednak myślę że najlepsza strategia (również w przypadku UHD) to: ufam, ale sprawdzam
(11-12-2023, 22:58)Redrum napisał(a): Mam już UHD "Walkabout" i gwarantuję Ci że ta Twoja miłość do CC jeszcze potrwa. Nie powinny załamywać jej nawet meksykańskie drobne ryski i źli "kodziarze"
Całkiem możliwe, zmieniłem zdanie co do zakupu "Walkabout" po tym jak zobaczyłem masakryczne klatki wydobyte z "Miasta Zaginionych dzieci" od SC.
Każdy jest mniej lub bardziej uczulony i wyczulony na określone problemy z obrazem, dla mnie ważne jest ,co realnie zobaczę w trakcie normalnego oglądania i tutaj u mnie w czołówce dokuczliwości są kłopoty z czernią, nieprawidłowe przejścia tonalne czy brak stabilizacji. Pikseloza, gdyby była widoczna w ruchu, to oczywiście też.
Ciekawe co zaserwuje nam w przyszłym roku KL, do tej pory jeżeli były problematyczne wydania, to wynikały głównie ze źródła.
Ogólnie to staram się zachować rozsądek i nie zabierać się z falą histerii jaka od czasu do czasu zalewa różne fora, choć kilka razy sam miałem wątpliwości, które najczęściej okazywały się wyolbrzymione.
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥