18-10-2017, 13:01
(06-07-2016, 08:11)Battonsson napisał(a): Cześć, ale mam przypał z tą promocją "Kup dwa filmy w cenie 49,99"!
Kupiłem wczoraj w Saturnie (Arkadia Warszawa) 6 filmów w tej promocji i po sprawdzeniu w domu wieczorem okazało się, że 2 nie działają. Mianowicie "Gladiator" i "Blues Brothers" po włożeniu do napędu PS3 odtwarza się kilkusekundowa czołówka Universal a potem już nic! Cały czas czarny obraz, żadne przyciski nie działką, nie da się wywołać żadnego menu, ani przewinąć, ani nic...
(...)
Czy sprawdzaliście już swoje filmy kupione w tej promocji "Kup dwa filmy w cenie 49,99"? Ja idę dziś do Saturna to reklamować, tylko się zastawiam czy wymieniać na inne egzemplarze tych filmów i liczyć że zadziałają czy lepiej oddać i wziąć kasę?
Witaj w klubie. W innym miejscu (ale chyba niezbyt odpowiednim) napisałem, że mam problem z Universalem od TiM Film Studio (obecnie Filmostrada). Ktoś z filmożerców wypowiedział się po mnie w zbliżonym duchu. Doświadczony serwisant zdiagnozował sprzęt. Siada w nim laser i w związku z tym przestaje czytać słabsze płyty. Jaką „fabryczną wadę” kryją wydania Filmostardy? Nie wiem. W sprawie mógłby zabrać głos ktoś z branży. Czy mamy takiego fachowca na forum?
Postanowiłem nie kupować BD z wymienionej firmy. Często na krążkach widziałem odciski palców, także zarysowania. Sporadycznie trafiałem na podtopione pudełka. Koniec z tym.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.