13-10-2018, 06:57
Może OPPO próbuje w ten sposób wszystkich przestrzec, nie kupujcie tego niskobitrate'owego i pozbawionego DV Bravehearta od Foxa, a zamiast tego sięgnijcie po wydanie Paramount. Daliśmy Wam opcję ładowania napisów zewnętrznych więc nie róbcie sobie jaj
))
A serio - potrafię sobie wyobrazić, że to jednak nie do końca jest problem po stronie odtwarzacza, a np. authoringu czy tłoczenia, który powoduje, że na części odtwarzaczy jest problem z odpaleniem filmu. Były już takie sytuacje np. z Xboxem i kilkoma filmami od Universal, a na nowszej partii tych samych filmów problemów już nie było.
To jest tylko taka moja teoria, która wcale nie musi mieć przełożenia na Bravehearta, ale cały czas zastanawia mnie dlaczego w innych krajach premiera Bravehearta ma miejsce dopiero za miesiąc. No nic, wkrótce zobaczymy jak to będzie za granicą i czy ruszy lawina zgłoszeń z niedziałającą płytą od posiadaczy OPPO.
))A serio - potrafię sobie wyobrazić, że to jednak nie do końca jest problem po stronie odtwarzacza, a np. authoringu czy tłoczenia, który powoduje, że na części odtwarzaczy jest problem z odpaleniem filmu. Były już takie sytuacje np. z Xboxem i kilkoma filmami od Universal, a na nowszej partii tych samych filmów problemów już nie było.
To jest tylko taka moja teoria, która wcale nie musi mieć przełożenia na Bravehearta, ale cały czas zastanawia mnie dlaczego w innych krajach premiera Bravehearta ma miejsce dopiero za miesiąc. No nic, wkrótce zobaczymy jak to będzie za granicą i czy ruszy lawina zgłoszeń z niedziałającą płytą od posiadaczy OPPO.