Chciałbym mieć tyle czasu co ty i beztrosko buszować po forum... ale niestety ostatnio go nie mam i stąd moja wiecznie spóźniona reakcja
Ba, nawet nosiłem się z zamiarem pomocy redakcyjnej a nawet własnym blogiem i stanęło na tym, że oba tematy są odłożone na bliżej nieokreśloną przyszłość :/
Już od dawna nic nie publikuję na temat swojej kolekcji (już samo to powinno dać do myślenia) mimo iż się zmieniła niemal nie do poznania (niektóre tytuły leżą nieotwarte w folijkach od ponad pół roku
)... łącznie z całym sprzętem audio-video. Mam nadzieję, że niedługo kolekcja zmieni także miejsce swojego stałego pobytu i w końcu będę mógł wrzucić to i owo na forum.
Ba, nawet nosiłem się z zamiarem pomocy redakcyjnej a nawet własnym blogiem i stanęło na tym, że oba tematy są odłożone na bliżej nieokreśloną przyszłość :/Już od dawna nic nie publikuję na temat swojej kolekcji (już samo to powinno dać do myślenia) mimo iż się zmieniła niemal nie do poznania (niektóre tytuły leżą nieotwarte w folijkach od ponad pół roku
)... łącznie z całym sprzętem audio-video. Mam nadzieję, że niedługo kolekcja zmieni także miejsce swojego stałego pobytu i w końcu będę mógł wrzucić to i owo na forum.
Moje aukcje na OLX