25-09-2020, 00:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2020, 14:10 przez Kubek.
Powód edycji: literówka
)
Taka sytuacja - świeżo kupiony film BD Dywizjon 303 Historia prawdziwa. Wkładam do Oppo 205 i mam standardowe ostrzeżenie dystrybutora, po czym wchodzi plansza z bannerem i mam zero menu. Gra zapętlona muzyka, z bannera zerkają aktory w strojach pilotów i tyle. Znaczy w tle jeszcze jakieś chyba bombowce latają. Reakcja ta sama na każdy przycisk pilota - czerwony znaczek "no no"
. Tylko "stop" działa. Tak, czekałem długo czy coś wskoczy - nic więcej się nie dzieje.
Ktoś coś? Oczywiście restart, oczywiście sprawdzenie ustawień, oczywiście włożenie innego filmu z półki - tu wszystko ok. Dywizjon ni chuchu.
Nieem o o co chodzi
. Czy mam sobie dać siana i zrippować MakeMKV?
Jeszcze spróbuję z Xboxa..
[EDIT]Na Xbox one x - widzę ciemność. Nawet banner nie wchodzi. Inny film spoko.
MakeMKV - miele i nie daje rady. Za drugim podejściem, po długim namyśle ruszyło, ale ostatecznie zonk.
Anydvd już mi się nie chciało próbować. Film kupiony w MM, więc mam nadzieję, że wymienią.
Tymczasem iiiiiiiiijjjjjjjąąąąą tadadadadadada trzeba odłożyć na później.
. Tylko "stop" działa. Tak, czekałem długo czy coś wskoczy - nic więcej się nie dzieje.Ktoś coś? Oczywiście restart, oczywiście sprawdzenie ustawień, oczywiście włożenie innego filmu z półki - tu wszystko ok. Dywizjon ni chuchu.
Nieem o o co chodzi
. Czy mam sobie dać siana i zrippować MakeMKV?Jeszcze spróbuję z Xboxa..
[EDIT]Na Xbox one x - widzę ciemność. Nawet banner nie wchodzi. Inny film spoko.
MakeMKV - miele i nie daje rady. Za drugim podejściem, po długim namyśle ruszyło, ale ostatecznie zonk.
Anydvd już mi się nie chciało próbować. Film kupiony w MM, więc mam nadzieję, że wymienią.
Tymczasem iiiiiiiiijjjjjjjąąąąą tadadadadadada trzeba odłożyć na później.