22-11-2020, 21:48
(22-11-2020, 21:30)Mierzwiak napisał(a): Po trzecie, skomentowałem jedno ze źródeł które podałeś, a które dziwnym trafem (tak jak prisonplanet) jest w 100% zgodne z tym co od dawna wypisujesz na tym forum, więc zapierając się dalej że nie korzystasz z takich stron robisz z siebie jeszcze większego błazna niż już jesteś.Jeszcze raz napiszę, mam nadzieję, że już dotrze do tej zakutej łepetyny. Wklejam te linki z innego portalu, którzy przebiera w tych różnych wiadomościach, Natomiast zamiast się do czegoś odnieść (mowa o samym temacie), to za każdym razem jedno i to samo czepianie się źródła. Różne strony korzystają z niektórych tematów ze stron, które uważasz za denne i poniżej poziomu. O G już nie wspomnę, jedynie co robi to co robi powyżej. Byłem na kilku forum na których klepie tysiące postów (min komiksowe) ma takie stadko fanów, że gdyby znali jego adres to by już miał dzidę w plecach
Nawet mi jeden użytkownik na priv napisał, że nic już w kolekcji, ani pisał , nie będzie dopóki on tu będzie siedział. Serio nie dziwię, że ostała sie tylko garstka ludzi co tutaj pisze i stara się unikać tematów, gdzie jesteście obaj. Szkoda, że jesteście narcyzami
i widzicie problem w każdym innym . Wklejał już nic nie będę, bo dyskusja sprowadza się do niczego i z nikim. Poliżcie się po jajach (dajcie po pozytywie, że wam tak dobrze idzie)