Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Pierdololo polityczne

Strony (41): « Wstecz 1 ... 36 37 38 39 40 41 Dalej »

Opcje tematu
Pierdololo polityczne
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,183
Reputacja: 277

22-11-2020, 21:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2020, 21:36 przez Mierzwiak.)
Po pierwsze, nigdzie nie napisałem że nie wierzę w podane w tych linkach informacje, nie pisałem też nic o dymaniu ludzkości. Odpowiadasz na słowa które nie padły, masz omamy wzrokowe? Uderzyłeś się w głowę?

Po drugie, wywiad z lekarzem pracującym na Narodowym czytałem u samego źródła, na profilu dziennikarza który go przeprowadził. W przeciwieństwie do niektórych nie muszę sięgać dna internetu by się czegoś dowiedzieć.

Po trzecie, skomentowałem jedno ze źródeł które podałeś, a które dziwnym trafem (tak jak prisonplanet) jest w 100% zgodne z tym co od dawna wypisujesz na tym forum, więc zapierając się dalej że nie korzystasz z takich stron robisz z siebie jeszcze większego błazna niż już jesteś.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

22-11-2020, 21:35
Większego się już nie da, można tylko trzymać poziom Smile

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

22-11-2020, 21:48
(22-11-2020, 21:30)Mierzwiak napisał(a):  Po trzecie, skomentowałem jedno ze źródeł które podałeś, a które dziwnym trafem (tak jak prisonplanet) jest w 100% zgodne z tym co od dawna wypisujesz na tym forum, więc zapierając się dalej że nie korzystasz z takich stron robisz z siebie jeszcze większego błazna niż już jesteś.
Jeszcze raz napiszę, mam nadzieję, że już dotrze do tej zakutej łepetyny. Wklejam te linki z innego portalu, którzy przebiera w tych różnych wiadomościach, Natomiast zamiast się do czegoś odnieść (mowa o samym temacie), to za każdym razem jedno i to samo czepianie się źródła. Różne strony korzystają z niektórych tematów ze stron, które uważasz za denne i poniżej poziomu. O G już nie wspomnę, jedynie co robi to co robi powyżej. Byłem na kilku forum na których klepie tysiące postów (min komiksowe) ma takie stadko fanów, że gdyby znali jego adres to by już miał dzidę w plecach Smile Nawet mi jeden użytkownik na priv napisał, że nic już w kolekcji, ani pisał , nie będzie dopóki on tu będzie siedział.
Serio nie dziwię, że ostała sie tylko garstka ludzi co tutaj pisze i stara się unikać tematów, gdzie jesteście obaj. Szkoda, że jesteście narcyzami Smile i widzicie problem w każdym innym . Wklejał już nic nie będę, bo dyskusja sprowadza się do niczego i z nikim. Poliżcie się po jajach (dajcie po pozytywie, że wam tak dobrze idzie)

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

22-11-2020, 22:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2020, 22:09 przez Gieferg.)
Cytat:i widzicie problem w każdym innym .
Nie w każdym innym.
Tylko w tobie i koledze Nie_wiem_co_tu_robię. Smile aczkolwiek każdy ma zupełnie inny problem:>
- on jest frustratem, który wpada tu od święta, żeby się trochę dowartościować, zaczynając każdy taki wjazd od udowadniania sobie i wszystkim naokoło jaki to jest jaśnie oświecony wśród ciemnych ludków - i mimo wszystko zdarza mu się pisać sensownie, ale robi wokół tego otoczkę automatycznie wywołująca wrogość otoczenia no i ostatnim razem się zagalopował schodząc w pewnym momencie do poziomu przedszkola.

- Ty z kolei bzdurzysz w taki sposób, że każda dyskusja jawi się jako totalna strata czasu. Mam znajomego, który wypowiada się w dokładnie takim samym tonie, ujawniło się to jakoś ostatnio Tongue

Cytat:Nawet mi jeden użytkownik na priv napisał, że nic już w kolekcji, ani pisał , nie będzie dopóki on tu będzie siedział.
A mi już pięciu pisało, że nie będzie nic pisało, póki jest tu Wolfman Wink LOL

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak

22-11-2020, 22:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2020, 22:10 przez Mierzwiak.)
@Wolfman

A do czego niby Ty się odniosłeś? Podałeś linki (czemu dwa o tym samym pozostanie zagadką, może dlatego że onet nie jest zbyt wiarygodny i trzeba go było podeprzeć zmianami na ziemi LOL) do świetnego tematu a jedyne na co Cię było stać to klepnięcie po raz nie wiem już który wyuczonej formułki o drukowaniu pieniędzy i bankach.

Tutaj link do całego wywiadu:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1867395730080171&id=100004292852992

Szkoda że pewnie nikt nie zostanie z tego rozliczony, podobnie jak z "wyborów" korespondencyjnych.

(22-11-2020, 22:02)Gieferg napisał(a):  
Cytat:Nawet mi jeden użytkownik na priv napisał, że nic już w kolekcji, ani pisał , nie będzie dopóki on tu będzie siedział.
A mi już pięciu pisało, że nie będzie nic pisało, póki jest tu Wolfman Wink LOL
Mi sześć osób pisało że nie będzie się tu wypowiadać póki jest tu Wolfman, trzy pisało o Giefergu, jedna składała propozycje erotyczne a jeszcze jedna chciała mi wmówić że jest moim zaginionym bratem. Te privy to zabawna rzecz.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak

22-11-2020, 22:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2020, 22:14 przez Wolfman.)
(22-11-2020, 22:06)Mierzwiak napisał(a):  A do czego niby Ty się odniosłeś?
Do problemu, który narasta w Polsce. Ty widzisz problem w źródłach z których podaję, przeczytałem , wklepałem w google i wrzuciłem dwie strony, które też o tym piszą. Strona z której podałem to nawet nie znam. Trudno by znać każdą jak jest i tysiące, ale powielają dane tematy, jeśli jest poważny problem, a jest. Narasta i będzie jak rak się toczył przez długi czas.
(22-11-2020, 22:02)Gieferg napisał(a):  Ty z kolei bzdurzysz w taki sposób, że każda dyskusja jawi się jako totalna strata czasu.
Ty z kolei nic nie wnosisz i nie ma żadnej dyskusji, a jest kolejny krytykujący kogoś post. Obojętnie w jakim dziale. Podobno 12 lat przestałeś już grzać posadkę nauczyciela

(22-11-2020, 22:09)Mierzwiak napisał(a):  Szkoda że pewnie nikt nie zostanie z tego rozliczony, podobnie jak z "wyborów" korespondencyjnych.
A ktoś był rozliczony z czegokolwiek choćby w ostatnich trzech dekadach?

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

22-11-2020, 22:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2020, 22:18 przez Gieferg.)
Cytat:Ty z kolei nic nie wnosisz
Duduś, jakby nie ja i moje "nicniewnoszenie", w ogóle by nie było tego forum, bo stare forum, z którego to się wywodzi byłoby martwe już w 2009 roku Smile
Za to bez ciebie i twojego bredzenia wszystkim nam byłoby tu lepiej. And that's a fact.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak

22-11-2020, 22:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2020, 22:16 przez Wolfman.)
(22-11-2020, 22:09)Mierzwiak napisał(a):  Te privy to zabawna rzecz.
A to z pewnością, zwłaszcza jak pisze o tym G.

(22-11-2020, 22:15)Wolfman napisał(a):  Duduś, jakby nie ja, w ogóle by nie było tego forum
No gdybyś zniknął to by były tu setki ludzi Smile

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak

22-11-2020, 22:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2020, 22:26 przez Mierzwiak.)
(22-11-2020, 22:12)Wolfman napisał(a):  Strona z której podałem to nawet nie znam.
Więc sprawdź zanim wkleisz! Czy to aż takie trudne!!!??? Chcesz mi powiedzieć że jestem jedynym który już po adresie umie poznać z czym ma do czynienia? Jak to o Tobie świadczy że zamiast dojść do źródła informacji idziesz w przeciwnym kierunku i wklejasz takie gówno? Wystawiasz sobie w ten sposób pewne świadectwo, no ale tak, problemem jest oczywiście ten straszny Mierzwiak który ma czelność zwrócić Ci uwagę. Pamiętaj tylko że to nie ja miałem pretensje o zarzucanie mi korzystania z takich stron więc nie dziw się gdyś ktoś wytyka Ci że sam je linkujesz. Trudno traktować coś takiego poważnie.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

22-11-2020, 22:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2020, 22:21 przez Gieferg.)
Cytat:No gdybyś zniknął to by były tu setki ludzi
Nie wątpię, że trolli i idiotów by przybyło :>

Odpowiedz
Strony (41): « Wstecz 1 ... 36 37 38 39 40 41 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku