04-11-2021, 00:23
Oczywiście rozumiem Twoje zaciekawienie.
Zacytowałeś mnie poprawnie za co dziękuję.
Niekiedy ktoś przytacza wyrwane z kontekstu fragmenty Darasowych wypowiedzi i ręce opadają.
Zauważ – słówko audiofilskim ująłem rozmyślnie w cudzysłów. Rzeczoną parę znaków interpunkcyjnych należy traktować w moich postach jako dość istotną. Niekiedy oznacza ona jakąś formę ironii.
Jednak coś dodam. Coraz więcej niewielkich urządzeń elektronicznych potrafi wygenerować jakość, która naprawdę imponuje. W celu podania nazw kompaktowych zestawów „audiofilskich” 5.1, w tym belek, musiałbym przewertować papierowe magazyny, które obecnie odpoczywają w szafie. Takie cudeńka sporo kosztują.
Zamierzam zrobić remanent w swoich pismach. Część z nich na pewno wyrzucę, choć postaram się wynotować ciekawsze marki i je tu zaprezentować. Potrzebuję czasu, którego mi ponownie brak.
Zapomniałem koledze Pablo napisać o czymś istotnym.
Cytat:
A co ma wspólnego rozmiar ekranu z nagłośnieniem/ dźwiękiem?
W rozstawieniach segmentów 5.1. (Dolby / THX) głośniki L / P nie wchodzą w przestrzeń wyświetlaczy. Zawsze takie kolumny należy usytuować poza ramami telewizorów tudzież ekranów projekcyjnych. Dlaczego? To raczej jest jasne, choć w razie różnic zdań możemy kwestię przedyskutować. W związku z powyższym mam pytanie (chyba retoryczne): Czy istnieją belki o długości 2, 20 / 2, 50? Użytkownicy ekranów projekcyjnych chyba wiedzą o co chodzi.
Zacytowałeś mnie poprawnie za co dziękuję.
Niekiedy ktoś przytacza wyrwane z kontekstu fragmenty Darasowych wypowiedzi i ręce opadają.Zauważ – słówko audiofilskim ująłem rozmyślnie w cudzysłów. Rzeczoną parę znaków interpunkcyjnych należy traktować w moich postach jako dość istotną. Niekiedy oznacza ona jakąś formę ironii.
Jednak coś dodam. Coraz więcej niewielkich urządzeń elektronicznych potrafi wygenerować jakość, która naprawdę imponuje. W celu podania nazw kompaktowych zestawów „audiofilskich” 5.1, w tym belek, musiałbym przewertować papierowe magazyny, które obecnie odpoczywają w szafie. Takie cudeńka sporo kosztują.
Zamierzam zrobić remanent w swoich pismach. Część z nich na pewno wyrzucę, choć postaram się wynotować ciekawsze marki i je tu zaprezentować. Potrzebuję czasu, którego mi ponownie brak.
Zapomniałem koledze Pablo napisać o czymś istotnym.
Cytat:
A co ma wspólnego rozmiar ekranu z nagłośnieniem/ dźwiękiem?
W rozstawieniach segmentów 5.1. (Dolby / THX) głośniki L / P nie wchodzą w przestrzeń wyświetlaczy. Zawsze takie kolumny należy usytuować poza ramami telewizorów tudzież ekranów projekcyjnych. Dlaczego? To raczej jest jasne, choć w razie różnic zdań możemy kwestię przedyskutować. W związku z powyższym mam pytanie (chyba retoryczne): Czy istnieją belki o długości 2, 20 / 2, 50? Użytkownicy ekranów projekcyjnych chyba wiedzą o co chodzi.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.