We are sorry to inform you that we have had to cancel your order due to an error on our UK website, unfortunately our Valentine’s sale populated with incorrect prices.
15-02-2025, 18:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2025, 18:55 przez Ash-9001.)
U mnie bez zmian. Awaiting Dispatch. Już się tam dziś nie loguję. Udaję, że wszystko jest w porządku i czekam na wysyłkę...
UPDATE: Dla śledzących sagę promocji walentynkowej. Moja paczka jest w tranzycie, ale będę się cieszył dopiero jak ją otworzę i zobaczę, że w środku są zamówione płyty a nie cegła
Moja też jest w drodze . 7 z 8 zamówionych filmów (ten ostatni był 'out of stock' w chwili zamówienia - choć nie tylko on - więc zakładam, że wyślą, jeśli jeszcze go znajdą).
Nie byłem na tyle bezczelny, żeby za 9 funtów kupować boksy o cenie wyjściowej ok. 100 funtów (już nie zdążyłem ), więc może dlatego mojego zamówienia nie anulowali, jak zrobili to niektórym.
Gratki
Z ciekawości - możecie napisać, co zamawialiście, że Wam nie anulowali zamówienia?
Mnie nie dość, że anulowali całe zamówienie (pomimo faktu, że kwotowo ok. pół zamówienia to były filmy bez pomyłek cenowych - mogli zrealizować chociaż tę część zamówienia, a do tego miałem dołączone zaledwie 3 tytuły za £9, z których dwa finalnie były dostępne w promocji za £15, a ostatni za £18), to jeszcze pobrali forsę za połowę zamówienia... Po prostu mistrzowie
Ich support natomiast jest tak żenujący, że szkoda strzępić języka.
Przyfrajerzyli mocno - wpadka roku po prostu i tyle. Mogli mieć de facto zapowiadane huge savings i czyszczenie magazynu w momencie przeprowadzki. A skończyło się na standardowej obniżce cen jaką widzimy u nich kilka razy do roku i anulowaniem setek zamówień oraz taką samą ilością niezadowolonych klientów.
16-02-2025, 07:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2025, 07:59 przez Ash-9001.)
(16-02-2025, 02:28)Piotrek P napisał(a): Z ciekawości - możecie napisać, co zamawialiście, że Wam nie anulowali zamówienia?
Ja podobnie jak slavekg, bez większych szaleństw, same 4K, większość zwyklaczki:
Flatliners
Phenomena
Tremors
Pitch Black
Chronicles of Riddick - limitka
Robin Hood
When Titans Ruled the Earth - limitka, tu najbardziej przyfarciłem, ale pewnie dlatego, że większość uważa te filmy za badziewie, nie kupuje i pewnie Arrow miał tego wydania dużo na stanie
A i tak najbardziej się cieszę z Phenomena, Tremors i Flatliners bo zbierałem się żeby je kupić już chyba z rok, a tu się okazja pojawiała żeby je ustrzelić za jednym razem Jak kogoś jeszcze interesuje to płaciłem przez Apple Pay, wtedy kasę chyba pobiera od razu i może to też mi pomogło.
PS. Oczywiście Arrow jeszcze mi dał punkty za te zakupy
A ja kupiłem:
1) Elvira... - UHD limitka,
2) Weird Science - UHD limitka (jeszcze nie wysłali),
3) Withnail and I - UHD limitka,
4) Waterworld - UHD,
5) An American Werewolf in London - UHD,
6) Invasion of the Body Snatchers - UHD,
7) The Great Escape - BD limitka,
8) Noir, vol 2 - box BD.
Może po prostu nam się poszczęściło, że nie anulowali zamówienia.
No i punkty też przyznali za zakup
Dzięki za info!
Czyli część to zwykłe wydania 4K (praktycznie tak samo jak u mnie - Oldboy, The Wolf of Wall Street + Henry: Portrait of a Serial Killer), ale przy kilku tytułach załapaliście się nawet na większe promki Może po prostu zamówiliście szybciej, albo wylosowali, które zamówienia będą realizować, a które nie
Anyway, mnie najbardziej zdenerwowało, że pobrali kasę i odrzucili całe zamówienie, chociaż tak jak pisałem połowa to były tytuły w "dobrych" cenach i do tego przez ten "błąd" kilka tytułów jest sold out (zastanawiałem się jak to możliwe, skoro anulowali wszystkie zamówienia, ale teraz już wiem, że część jednak zrealizowali) - liczyłem że zamówię to co mnie interesowało za jednym zamachem.
Tak czy inaczej szczęśliwcom jeszcze raz gratuluję