Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Dystrybutorzy
1 2 Dalej »

Arrow Video

Strony (87): « Wstecz 1 ... 78 79 80 81 82 ... 87 Dalej »

Opcje tematu
Arrow Video
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,334
Reputacja: 150

23-07-2025, 12:59
(23-07-2025, 12:54)misfit napisał(a):  Ciągle nie przyjmujesz do wiadomości, że limitka się wyprzedała

Nie ma czegoś takiego jak wyprzedany przedmiot przed premierą. Pisałem też do Arrow w tej sprawie i otrzymałem odpowiedź taką, jak wyżej pisałem. Jak dla mnie oni sami niepotrzebnie namieszali tutaj.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,599
Reputacja: 723

23-07-2025, 13:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-07-2025, 13:21 przez misfit.)
Oczywiście, że jest coś takiego i tak się stało m.in. z TGTBTU. Wpisz w translatorze co oznacza słowo "sold out".

[Obrazek: DA115Td.png]

Pisanie do supportu Arrow to zwykle strata czasu, nie inaczej okazało się w tym przypadku. Wystarczy pomyśleć logicznie - limitka na BD cały czas była i wciąż jest dostępna w sklepiku Arrow...

11 sierpnia wychodzi 4-dyskowa limitka, 15 września wychodzi 3-dyskowe zwykłe wydanie. EOD.

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,202
Reputacja: 277

23-07-2025, 13:24
Poza tym czy Arrow nie zapowiada / wydaje zwykłych edycji dopiero gdy limitki się wyprzedają?

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline Ash-9001
Stały bywalec
Liczba postów: 457
Reputacja: 39

23-07-2025, 13:43
Bluray.com ma wpisaną datę 11 sierpnia. Mam nadzieję, że ten termin się utrzyma. Sprawdziłem datę swojego zamówienia i to był 19 maja, wtedy jeszcze mieli to wydanie na stanie Wink

Trakt.tv / Kolekcja
Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

23-07-2025, 13:47
Inna sprawa, że Arrow widząc co się dzieje, mogłoby zwiększyć ilość sztuk limitki. Ale może w kontrakcie umówili się na daną ilość sztuk i nie mogą tego przeskoczyć, lub ew. są debilami Wink

Odpowiedz
Offline Ash-9001
Stały bywalec
Liczba postów: 457
Reputacja: 39

23-07-2025, 13:50
No nie przewidzieli, że będzie popyt na jeden z najważniejszych westernów/filmów w historii kina... Wink

Trakt.tv / Kolekcja
Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones

23-07-2025, 14:14
(23-07-2025, 13:20)misfit napisał(a):  Oczywiście, że jest coś takiego i tak się stało m.in. z TGTBTU.

Bardzo proszę wymień mi w takim razie inne wydanie limitowane Arrow, które wyprzedało się przed premierą. Nie jest to możliwe dokładnie z takich względów, że aż do premiery nie ma w sumie pełnego stocku na magazynie, a ilość sztuk jeśli idzie o tego wydawcę nigdy nie jest odgórnie ograniczana, jak ma to miejsce np u Indicatora, który już w zapowiedziach podaje ilość sztuk. Przypominam, że w tym wypadku data premiery uległa zmianie, więc może tutaj tkwi problem.

Odpowiedz
Offline kłapouchy
Użytkownik
Liczba postów: 59
Reputacja: 5

23-07-2025, 14:35
A czy poprzednie dwie kolekcjonerki też nie były przypadkiem wyprzedane na jakimś etapie, by później w okolicach premiery wrócić na stan? Amazon cały czas przyjmuje zamówienia.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

23-07-2025, 14:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-07-2025, 14:46 przez misfit.)
Zdarza się, że ludziska anulują zamówienia i pojedyncze sztuki stają się gdzieś dostępne. Nie wykluczam też na 100%, że może jeszcze pójdzie dodruk, ale póki co SOLD OUT.
A Amazon... wkrótce okaże się ilu osobom faktycznie zrealizują zamówienia - jak prześledzisz fora to często w przypadku wydań od Arrow z Amazon UK jest tak, że czekasz na wysyłkę i czekasz, a po ok. 2 tyg po premierze dostajesz info - spadaj, nie mamy twojej sztuki i anulujemy zamówienie. Tak mi np. zrobili ostatnio z limitką Dressed to Kill, którą później udało się wyłapać na Rarewaves.

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones

23-07-2025, 15:28
(23-07-2025, 14:35)kłapouchy napisał(a):  A czy poprzednie dwie kolekcjonerki też nie były przypadkiem wyprzedane na jakimś etapie

Może ktoś mnie wyprowadzić z błędu, ale bezpośrednio na stronie Arrow nie było czegoś takiego - tam albo masz preorder, albo in stock albo sold out. Nie ma sold out preorderów i o to mi chodzi od początku. Nawet Milczenie owiec - bodaj najpopularniejsza limitka do czasów $ w ostatnich latach - wyprzedała się dopiero po premierze, a i to nie od razu, bo chyba nawet mignęła mi w którejś wyprzedaży.

Odpowiedz
Strony (87): « Wstecz 1 ... 78 79 80 81 82 ... 87 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   4 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku