Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Dystrybutorzy
1 2 Dalej »

Arrow Video

Strony (105): « Wstecz 1 ... 101 102 103 104 105

Opcje tematu
Arrow Video
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,743
Reputacja: 172

#1,041
31-07-2026, 15:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2026, 15:07 przez Mefisto.)
O, Joshua Tree!
Westworld w boxie, a sequel w slipie xD

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline paniron
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 1,133
Reputacja: 103

#1,042
31-07-2026, 15:55
Tradycyjnie fotka z caloscia:

[Obrazek: 761384222-1353425130104825-1626821742863151011-n.jpg]

Odpowiedz
Offline adi90a
Użytkownik
Liczba postów: 172
Reputacja: 13

#1,043
Wczoraj, 19:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 19:38 przez adi90a. Powód edycji: uniknięcie postu pod postem )
Pewnie jak zawsze będę się jeszcze wahał, ale Chińskimi duchami trafili w moje gusta. Chyba będzie preorder i dorabianie napisów.

Chyba bym przeoczył, a w sumie ciekawy temat. Czyżby rynek się znowu przesycił i zbliżały się czasy cięć?

Odpowiedz
Offline HAL 9000
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 1,899
Reputacja: 124

#1,044
Wczoraj, 20:29
W przyrodzie nic nie ginie. Arrow upada, a SHV się podnosi   Wink  
Uczeń przerośnie mistrza  Big Grin

♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
Odpowiedz
Online sebas
Posting Freak
Liczba postów: 1,637
Reputacja: 145

#1,045
1 godzinę temu
Czy to jest oficjalna informacja, że przestają wydawać rigid boxy dla pojedynczych filmów, czy jedynie wnioski Autora filmu z tego co mamy w zapowiedziach. Jeżeli nie ma oficjalnego obwieszczenia, to poruszamy się w sferze spekulacji.

Co do faktu, że w zapowiedziach z chociażby z tego miesiąca, grubych boxów brak, to przypominam, że dopiero co Arrow wydało Starnger Things. Dwa różne boxy, każdy po pięć sezonów. Proszę policzyć ile to grafik do zrobienia, książczek, slipków, itd... Do tego trzeba ludzi i czasu. Ile mniejszych wydań dałoby się tym nakładem pracy obdzielić?
Co do ludzi, to też nie są wieczni. Jakoś w maju zmarł Tony Stella, który min. grafiki do dolarowej trylogii dla Arrow przygotowywał, ale nie tylko. Wydania dla Vinegar Syndrome, Touch of Evil, The Outsiders. Tutaj link do jego prac, ale nie wszystkich.
https://www.tony-stella.com

Boxy zdaje się dobrze się sprzedawały, więc nie sądzę, żeby z tego rezygnowali. Mogli złapać zadyszkę, bo pierwsza połowa roku to było bardzo dużo wydań konkretnych filmów.

niespotykanie spokojny człowiek
Odpowiedz
Offline paniron
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 1,133
Reputacja: 103

#1,046
1 godzinę temu (Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez paniron.)
W sumie tez się zastanawiałem w przypadku Cobry, która wyszła tylko w slipie a nie boxie, gdzie Demolition Man boxa miał, o co kaman...
Ja akurat nie mam problemu z miejscem, wiec te kilka funtow mogę dopłacić za grubszą książeczkę i box. Teraz doszły Przerażacze i Troja, które aż się prosily o takie wydanie.

Nie wiem czy arrow ma swoją drukarnie, pewnie zlecają to komuś, ale wydaje mi się ze koszty wyprodukowania samego slipa vs. grubego boxu + książeczki nie różnią się aż tak wiele... Te tektury na boxy pewnie z recyklingu są, to jest koszt kilku ''groszy'' od wydania przy hurtowej ilości + książeczka, do której w razie braku chęci, wystarczy dodać grafikę co drugą stronę + jakiś stary wywiad i już się grubas robi.

No chyba, ze arrow po prostu robi zwykły downsizing, jak reszta świata...

Odpowiedz
Online slavekg
Stały bywalec
Liczba postów: 686
Reputacja: 11

#1,047
1 godzinę temu
( 1 godzinę temu)sebas napisał(a):  Czy to jest oficjalna informacja, że przestają wydawać rigid boxy dla pojedynczych filmów, czy jedynie wnioski Autora filmu z tego co mamy w zapowiedziach

No właśnie, przecież nie każde limitowane wydanie wychodziło w boxie - większość miało plastikowy amaray z bookletem i slipcoverem, a tylko nieliczne boxy. Poczekamy, zobaczymy. Jeśli w najbliższych 2-3 miesiącach żadne nie będzie miało boxa, to może faktycznie coś jest na rzeczy.

Z drugiej strony... Zawsze lubiłem kolekcjonerskie wydania, ale czy to ma aż takie wielkie znaczenie, czy film pojawia się w boxie, czy w slipie?

Odpowiedz
Strony (105): « Wstecz 1 ... 101 102 103 104 105

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   Konroj, pearlzfan, 5 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku