20-02-2025, 23:02
(20-02-2025, 22:11)Mister Tadeo napisał(a): Planujecie zakup wydania UHD Azylu, pomimo wprowadzonych zmian przez Finchera?Pomimo? A co takiego te zmiany mają wspólnego z czymkolwiek, że miałyby być powodem do rezygnacji z zakupu?

Zmieniona została fabuła filmu? Usunięte / dodane sceny? Zaburzone tempo? Nie, zmieniono rzeczy, których nikt nigdy by nie wychwycił (no, może poza dodanymi widocznymi laserami w wejściu do panic roomu) gdyby nie porównania screenshotów, więc nie rozumiem pytania.
Cytat:Z Siedem przynajmniej jest wybór w postaci świetnego BD sprzed lat.Tego z tragicznym black crushem i ziarnem przylepiającym się do aktorów?
Fakt, trzyma się ten dysk dobrze i rzeczywiście stanowi alternatywę dla UHD, tym bardziej że w 4K Se7en wygląda jak nakręcone cyfrą, ale idealny nie jest.Cytat:Waham się, czy zostawić w kolekcji wydanie UK 3DVD w digipacku.A czemu nie? Nie słyszałem o nakazie pozbywania się starszych wydań tylko dlatego, że kupuje się UHD
Ja do BD i UHD Se7en dokupiłem sobie włoskie BD z jeszcze innym obrazkiem, który jakościowo jest najsłabszy, ale najbardziej przypomina taśmę. Zamiast zmuszać się do dokonywania sztucznego wyboru wolę mieć wszystkie wersje i wybór.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K