Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 8 Dalej »

CivilWar - Kolekcja

Strony (20): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 20 Dalej »

Opcje tematu
CivilWar - Kolekcja
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

27-02-2018, 18:58
No to dobry wybór. Wink

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

27-02-2018, 19:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2018, 19:30 przez Gieferg.)
Cytat:Fakt, że mam trochę filmów jeszcze w folii, ale nie wiem, jakoś nie zawsze czułem potrzebę, by od razu otwierać film, jeśli wiem, że nie obejrzę go od razu po zakupie.

No to obyś nigdy, otwierając wydanie po roku, nie trafił jak ja ze skopaną płytą z Misery w MM, którą na drugi dzień wymieniałem, albo z niby zafoliowanymi płytami w stanie jak psu z gardła.

Cytat:Polecam, jedna z najlepszych gier, a kupiłem je specjalnie dla dziewczyny i mnie wciągnęła.
Najlepsza jaką znam.
Przeszedłem dwa razy jak dotąd, a żona (która poza tym w ogóle nie gra na kompie) raz (poprzednie części też).

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,282
Reputacja: 149

27-02-2018, 21:34
Nie no, kolekcja, że mucha nie siada. Eastwood na krawędzi widzę i miejsca zaczyna brakować, ale to dobry znak Smile

Odpowiedz
Offline Kris
Użytkownik
Liczba postów: 236
Reputacja: 11

28-02-2018, 06:55
Fajna kolekcja! Pamietam, jak w 2003 kupiłem dvd z filmem Twierdza (The Rock) i obiecałem sobie, że obejrzę dopiero na kinie domowym z prawdziwego zdarzenia. Płytka czekała w folii 2 lata :-)

Odpowiedz
Offline CivilWar
Stały bywalec
Liczba postów: 412
Reputacja: 27

28-02-2018, 14:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2018, 14:57 przez CivilWar.)
Cytat:No to obyś nigdy, otwierając wydanie po roku, nie trafił jak ja ze skopaną płytą z Misery w MM, którą na drugi dzień wymieniałem, albo z niby zafoliowanymi płytami w stanie jak psu z gardła.

Co prawda jeszcze tak nie miałem, ale dałeś mi do myślenia przy zakupię nowych filmów.

Cytat:Najlepsza jaką znam.
Przeszedłem dwa razy jak dotąd, a żona (która poza tym w ogóle nie gra na kompie) raz (poprzednie części też).

Przy okazji ciekawa sprawa, że kobiety, zazwyczaj nie grają w większość tego typu gier, a do Wiedźmina chętnie zasiadają. Może przez fundamentalną słowiańskość w tym świecie.

(27-02-2018, 21:34)Mefisto napisał(a):  Nie no, kolekcja, że mucha nie siada. Eastwood na krawędzi widzę i miejsca zaczyna brakować, ale to dobry znak Smile

Dzięki Smile No właśnie będzie trzeba coś pomyśleć by miejsce się pojawiło.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

28-02-2018, 15:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2018, 15:03 przez Gieferg.)
Moja wiedźmina zna z książek (które czytaliśmy razem, tzn ja znałem już wcześniej) i RPG-ów "na żywo"w ("Wiedźmin: Gra wyobraźni") w które ze mną grała w czasach początku znajomości, więc była zainteresowana grą. Czasami udawało mi się ją skłonić do gier związanych z czymś co lubi - kilkanaście lat temu grała min. w AVP2 czy Powrót Króla. Kto wie, może by i grała więcej, gdybym ja więcej grał, ale od lat (nie licząc kilku imprezowych sesji w jakieś bijatyki) też już tylko po Wiedźmina sięgam.

Cytat:Co prawda jeszcze tak nie miałem, ale dałeś mi do myślenia przy zakupię nowych filmów.

Ja z zasady oglądam wszystko co kupię w ciągu kilku dni, max tygodnia, a sprawdzam zaraz po zakupie, więc wszelkie problemy zostają stosunkowo szybko wyłapane. A nawet jak zachowasz rachunek to taki zwrot po roku jednak dość dziwnie wygląda (w sumie to nawet nie wiem czy w ogóle jest możliwy).
Słyszałem też nieraz o przypadkach fabrycznie zafoliowanych wydań kilku-płytowych, w których brakowało jednej płyty, a inna była dwa razy (np Powrót Króla czteropłytowy, tylko już nie pamiętam czy to było DVD czy Blu). Oczywiście to bardzo sporadyczne przypadki ale zdarzają się.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline CivilWar
Stały bywalec

02-03-2018, 17:08
Mały up, a trzecia przesyłka trochę zaskoczenie:

[Obrazek: 4yKjzVa.jpg]
[Obrazek: M544xdk.jpg]
[Obrazek: 8xmwi2b.jpg]
[Obrazek: LTUAr9v.jpg]

Przysłali mi drugi raz trylogię Batmana... Owszem napisałem do Zavvi jakieś prawie 1.5 miesiące temu, że od grudnia czekam na trylogię Batmana Nolana 4K i napisali mi, że najwidoczniej zaginęła i czy chcę kasę albo poczekam na dostępność pakietu i wyślą mi raz jeszcze. Napisałem więc, że zaczekam. Z dwa/trzy tygodnie temu doszedł pakiet i super. Po czym dzisiaj wraz z Thorem Raganrok doszedł kolejny zestaw Batmana. Wnioskuję więc, że za pierwszym razem przyszedł ten zaginiony pakiet Smile

Odpowiedz
Offline Sokal
Redaktor
Liczba postów: 952
Reputacja: 15

02-03-2018, 17:52
To jesteś zarobiony Smile Super Smile

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

02-03-2018, 18:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2018, 18:39 przez Wolfman.)
Jak tu się nie wkurzyć, mi doszedł na osłodę tylko steel z Big trouble in little China, a Thor już nie. Musiał sobie gdzieś przeleżeć przez weekend

Odpowiedz
Offline CivilWar
Stały bywalec

02-03-2018, 19:21
Nie wiem, to już chyba klasycznie wina gdzieś po stronie poczty albo leży u jakiejś firmy pośredniczącej. Zakładam, że zamówienie na te dwa filmy robiłeś jednocześnie i chyba jednego dnia wysłali.

Odpowiedz
Strony (20): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 20 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku