Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 8 Dalej »

CivilWar - Kolekcja

Strony (20): « Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 20 Dalej »

Opcje tematu
CivilWar - Kolekcja
Offline CivilWar
Stały bywalec
Liczba postów: 412
Reputacja: 27

04-02-2019, 14:02
(04-02-2019, 12:50)czuubakka napisał(a):  Książka SOA, wygląda cudnie. Lubię ten serial, nawet bardzo. Droga?

Myślę, że dla fanów serialu i tego świata jest super, a jak ktoś w ogóle jest motocyklistą to wiadomo. Ja właśnie kończę drugi raz oglądać całość. Kupiłem za jakieś £19. Z tego co widzę, to jest jeszcze dostępna.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline sebas
Posting Freak
Liczba postów: 1,501
Reputacja: 130

04-02-2019, 14:08
Ciekawa aktualizacja. Fajnie, że ktoś jeszcze na Forum kupuje artbooki. Oprócz Ciebie to chyba tylko Kolega Bender.

niespotykanie spokojny człowiek
Odpowiedz
Offline Kalex
Nowy użytkownik
Liczba postów: 45
Reputacja: 0

05-02-2019, 11:42
(03-02-2019, 17:07)CivilWar napisał(a):  No i Zavvi.com znów coś porobiło i dostałem dwa razy trylogię Jurassic Park 4K, więc jedną pewnie sprzedam.
TY dostałeś 2 razy z Zavvi, a ja od 15/12/2018 czekam na swoje wydanie z Zooma i nawet nowe ponowione przez nich gratisowe zamówienie do dziś nie dotarło Sad

Książka Sons of Anarchy wygląda świetnie, ale nawet ten Art do Aquamana prezentuje się nieźle.

Odpowiedz
Offline CivilWar
Stały bywalec

06-02-2019, 23:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2019, 23:59 przez CivilWar.)
(04-02-2019, 14:08)sebas napisał(a):  Ciekawa aktualizacja. Fajnie, że ktoś jeszcze na Forum kupuje artbooki. Oprócz Ciebie to chyba tylko Kolega Bender.

Dzięki Smile Jakoś lubię artbooki. Wiem, że podobne rzeczy typu grafiki, zdjęcia, ciekawostki można znaleźć w sieci i sobie poczytać, czy pooglądać arty. Jednak mając namacalną książkę, mam wszelkie ciekawostki, wypowiedzi twórców i wszystkie grafiki w jednym ładnie wydanym miejscu.

(05-02-2019, 11:42)Kalex napisał(a):  
(03-02-2019, 17:07)CivilWar napisał(a):  No i Zavvi.com znów coś porobiło i dostałem dwa razy trylogię Jurassic Park 4K, więc jedną pewnie sprzedam.
TY dostałeś 2 razy z Zavvi, a ja od 15/12/2018 czekam na swoje wydanie z Zooma i nawet nowe ponowione przez nich gratisowe zamówienie do dziś nie dotarło Sad

Książka Sons of Anarchy wygląda świetnie, ale nawet ten Art do Aquamana prezentuje się nieźle.

Myślisz, że dotrze do Ciebie to powtórnie wysłane zamówienie po takim czasie? Ja na Zoom zamówiłem raz, były to steelbooki Jurassic Park.... Czekałem, czekałem, zgłosiłem to, wysłali ponownie, a i tak nie dotarło. Oddali kasę i powiedziałem sobie, że więcej u nich nie zamówię, nawet jak mają dobre okazje. Bardzo dobrze, że Wolfman założył temat z tym sklepem... Rozumiem, że za granicą przesyłki dochodzą bez problemu, ale do Polski to jakaś porażka.
Jak będziesz chciał to wydanie, to odezwij się priv i pogadamy.

Odpowiedz
Offline CivilWar
Stały bywalec

23-03-2019, 22:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2019, 22:47 przez CivilWar.)
Nowe nabytki Smile Niektóre zamówione jeszcze w styczniu czy lutym i dostarczone w marcu.

[Obrazek: q3PS9sY.jpg]

[Obrazek: ePmZBab.jpg]

[Obrazek: iO3OHa3.jpg]
Say 'what' again. Say 'what' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! - Czy Wam też kogoś przypomina Samuel L. Jackson w afro? Big Grin Jules jak nic! Widać artysta posiłkował się tworząc szkice jak miałby młody Fury wyglądać w latach 90.

[Obrazek: 8APRSZR.jpg]
Pierw ląduje kolejny świetnie wydany Marvel's Captain Marvel: The Art of the Movie z Amazon.co.uk. Kupiony za dobre pieniądze, bo coś koło £28.

[Obrazek: 6QGfuox.jpg]

[Obrazek: 0a1r6ht.jpg]

[Obrazek: tQ3Fg6d.jpg]

[Obrazek: OFDRM2x.jpg]

[Obrazek: H8fthm0.jpg]

[Obrazek: C99n8OD.jpg]

[Obrazek: 6uJc9hi.jpg]

[Obrazek: rO7xgRI.jpg]

[Obrazek: SCMam0l.jpg]

[Obrazek: N1EbsD7.jpg]

[Obrazek: Rg1BV2v.jpg]
Avengers Infinity War Single Lenti Blufans- Mój pierwszy zakup produktu z Blufans i jestem zadowolony z ich wydania. Wydanie bardzo ładne, 3D na froncie jest głębokie i miłe dla oka, a sam steelbook bez zastrzeżeń Smile

[Obrazek: knlBNoq.jpg]
Kilka filmów Blu-ray, na które polowałem od jakiegoś czasu. Dokument My Generation (z Amazon.co.uk), gdzie narratorem jest Michael Cane. Obraz opowiadający o złotych czasach w latach 60 - tutaj mam mały mankament, bo nie sprawdziłem wcześniej i nie ma polskich napisów do niego w necie, przynajmniej ja nie znalazłem. Tak więc obejrzę go sobie po angielsku.
Do tego dwa filmy Sydneya Pollacka z Robertem Redfordem. Bardzo fajny Western Jeremiah Johnson (z Amazon.de), który generalnie chyba jest raczej mało popularny. Ostatni raz oglądałem go chyba z 12-15 lat temu gdzieś w TV, więc liczę na udany seans, bo mało co pamiętam z niego. Three Days of the Condor (z Amazon.co.uk) przyznam, że jeszcze nigdy nie widziałem i nigdy na niego w TV nie trafiłem. Lubię stare kino i jego produkcje, a ten to ponoć jeden z najsłynniejszych thrillerów szpiegowskich. Także jestem ciekaw seansu.

[Obrazek: G3jqoiR.jpg]
Apollo 13 4K UHD (PL napisy i lektor) - z Zavvi.com za £10. The Lost City of Z - Jeszcze nie oglądałem, ale lubię tego typu filmy + Charlie Hunnam i reszta obsady.

[Obrazek: UCfRbHy.jpg]
Dances with Wolves Steelbook, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri 4K UHD (PL napisy i lektor) i Twilight 4K UHD - Amazon.com.

[Obrazek: Ok2cJgZ.jpg]
Seraphim Falls Steelbook- z Zavvi.com. American Made 4K UHD Steelbook - z Zavvi.com za £10. Przyjechał uszkodzony, ale już zgłosiłem.

[Obrazek: c9m17ww.jpg]
Promocja znana raczej wszystkim. Kupiłem w Media Markt.

[Obrazek: GyDjhZ4.jpg]
About Time i You Will Meet a Tall Dark Stranger - z DVDmax - jeden ma oryginalne foliowanie, drugi już nie miał.

[Obrazek: croOscc.jpg]
Mission: Impossible 3, 4 i 5 4K UHD Steelbooki - z Zavvi.com po £10.

[Obrazek: 5ZazzTw.jpg]
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 4K UHD Steelbook - z Zavvi.com.

[Obrazek: mGUN998.jpg]

[Obrazek: EZhBjOm.jpg]
Terminator 2: Judgment Day FullSlip 4K Ultra HD Steelbook - z FilmAreny.

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,282
Reputacja: 149

24-03-2019, 01:07
(23-03-2019, 22:32)CivilWar napisał(a):  Three Days of the Condor (z Amazon.co.uk) przyznam, że jeszcze nigdy nie widziałem i nigdy na niego w TV nie trafiłem.

Zazdroszczę - nawet biorąc pod uwagę, że po kilkunastu obejrzeniach dalej czerpię z niego ogromną frajdę.

Odpowiedz
Offline Juby
Nieogar w tym temacie
Liczba postów: 2,080
Reputacja: 80

28-03-2019, 10:37
Spoko wygląda to opakowanie do T2, choć wolałbym inną fotkę promocyjną na froncie, najlepiej z Arniem na motorze.
[Obrazek: 242a.jpg]

Jak kiedyś uda mi się dorwać T2 na Blu od KinoŚwiat, to dorobię sobie slipcover z tym zdjęciem. Smile

Filmweb | Filmoskop

Gunn, Safran, Zaslav, wherever you are out there... Fuck You too!
Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

28-03-2019, 10:50
Najbardziej znane i pasujące jest to z FA , które mam na steelbook

Odpowiedz
Offline CivilWar
Stały bywalec

18-05-2019, 15:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2019, 15:33 przez CivilWar.)
W ostatnim czasie doszło trochę pozycji do kolekcji Smile

[Obrazek: 8S29ZlS.jpg]

[Obrazek: tLp6aah.jpg]
Road to Marvel's Avengers: Endgame - The Art of the Marvel Cinematic Universe - Nowy Artbook Marvela dotarł w nienaruszonym stanie z Amazon.co.uk.

[Obrazek: 4U7CKnF.jpg]

[Obrazek: XZqBcC5.jpg]
Aquaman 4K Steelbook, Captain America: The First Avenger 4K Steelbook i Captain America: The Winter Soldier 4K Steelbook z Zavvi.com

[Obrazek: Wfua8Te.jpg]
Spartacus Blu-ray Steelbook z Zavvi.com. Spider-Man: Into the Spider-Verse 4K Steelbook również z Zavvi. USA - A West Coast Journey in 4K z Amazon.de.

[Obrazek: wtnxQAw.jpg]
Goodfellas 4k z redcoon.pl. Shutter Island 4K (PL napisy i lektor) z Amazon.co.uk za £10. Phantom Thread Blu-ray z Media Marktu.

[Obrazek: NwUNLGa.jpg]
Pulp Fiction Blu-ray polskie wydanie z Allegro, film nowy po 40zł. Black Hawk Down 4K (PL napisy) z Amazon.com za £17. Annihilation 4K Steelbook z Zavvi.com.

[Obrazek: agnD5bl.jpg]
The Lake House Blu-ray z Amazon.co.uk. I Am Heath Ledger Blu-ray z Amazon.co.uk. Pride & Prejudice Blu-ray z Amazon.co.uk - jeden z przyjemniejszych dla mnie filmów kostiumowych, oczywiście jak na ten kostiumowy - melodramat. Generalnie lubię filmy, które mają miejsce w dawnych czasach/epokach/okresach, niezależnie czy to film kostiumowy, wojenny, przygodowy, historyczny itp.

[Obrazek: T9WjAgl.jpg]
Fantastic Four z Media Marktu - niestety opakowanie przyjechało całe połamane, ale najważniejsze, że film/płyta jest cała, a opakowanie się wymieni. Erin Brockovich z Dvdmax.pl - jeden z ulubionych filmów z Julią Roberts. Mogę go oglądać co roku i mi się nie znudzi. Factotum - niestety nigdzie nie wyszło wydanie Blu-ray, więc pozostało kupno DVD z Allegro. Następna pozycja na podstawie powieści Charlesa Bukowskiego to Barfly na podstawie scenariusza samego autora postaci Henry'ego Chinaskiego Smile

[Obrazek: Xephq7H.jpg]
How Do You Know Blu-ray z Dvdmax.pl. Finding Nemo oraz Moana z Media Marktu.

[Obrazek: NvWZ4fA.jpg]
Coco z dvdmax.pl, a Shrek Forever i Megamind również z dvdmax.pl ale za free, w ramach rekompensaty.

[Obrazek: iSKdqKT.jpg]

[Obrazek: YbYAiSm.jpg]

[Obrazek: ewhPC7m.jpg]

[Obrazek: RmG2uqT.jpg]

[Obrazek: jvw79mS.jpg]

[Obrazek: aZuZ5Vs.jpg]
Deadpool 2 4K z Filmareny (PL napisy i lektor).

Odpowiedz
Offline sebas
Posting Freak
Liczba postów: 1,501
Reputacja: 130

18-05-2019, 23:35
Bardzo dobra aktualizacja. Widzę, że masz już chyba komplet artbooków z MCU...

(18-05-2019, 15:28)CivilWar napisał(a):  Pride & Prejudice Blu-ray z Amazon.co.uk - jeden z przyjemniejszych dla mnie filmów kostiumowych, oczywiście jak na ten kostiumowy - melodramat
Bardzo dobry film. Oglądałem kilka razy, ale jeszcze w epoce DVD. Chyba pora odświeżyć. Pamiętam, że dialogi były świetne, scenografia no i zdjęcia.

niespotykanie spokojny człowiek
Odpowiedz
Strony (20): « Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 20 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku