Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
1 2 3 4 5 ... 8 Dalej »

HAL 9000: Archiwum

Strony (67): « Wstecz 1 ... 16 17 18 19 20 ... 67 Dalej »

Opcje tematu
HAL 9000: Archiwum
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,575
Reputacja: 715

17-07-2023, 11:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2023, 11:53 przez misfit.)
(17-07-2023, 11:44)Mefisto napisał(a):  Jaki trop, skoro masz oddzielną rubrykę do wysyłki i oddzielną do płatności. Obie zresztą wypełnione po brzegi.

Dobra, dobra... ale odpowiedz na proste pytanie - używałeś paypala na wowhd, czy też nie? Smile

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,310
Reputacja: 150

17-07-2023, 12:02
Nie, bo paypal żydzi ponad miarę.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

17-07-2023, 12:19
Dzięki.
Czyli Mefisto i Kulcikriu nie korzystają z paypala podczas zakupów na wowhd i za każdym razem przesyłka była źle zaadresowana, tylko z miastem i kodem pocztowym na paczce.
Misfit - zawsze korzystał z paypala podczas zakupów na wowhd i za każdym razem przesyłka była prawidłowo zaadresowana.

Jeszcze niech HAL się wypowie i jeśli też korzysta z paypala to wtedy będzie względna jasność, lub trzeba będzie szukać innego tropu Big Grin

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones

17-07-2023, 12:43
Ponownie: co ma do tego paypal? Osobno wypełniasz adres dostawy, którego na paypalu i tak nie masz, więc nie wiem w co teraz grasz.

Odpowiedz
Offline Cisek
Użytkownik
Liczba postów: 102
Reputacja: 10

17-07-2023, 13:10
Bywają sklepy, które przy płatności PayPalem nadrzędnie zaciągają adres właśnie z niego. Myślę, że do tej sugestii zmierza śledztwo misfita, to alternatywne rozwiązanie mogłoby pomijać jakiś ich błąd w systemie obsługi zamówień  Smile.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

17-07-2023, 13:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2023, 13:17 przez misfit.)
Mefisto - mylisz się. Wybieram płatność paypal na wowhd i w okienku na stronie paypala podaję adres do wysyłki i z której karty ma mi pociągnąć kasę. Nie wykluczam, że jest to właśnie sposób na ominięcie tego buga z wowhd z niepełnym adresowaniem przesyłek przy płatności bezpośrednio na ich stronie.

Aha - za pośrednictwo przy płatności paypalowi odpalam dokładnie 0,000$, więc ogólnie nie wiem o czym do mnie rozmawiasz z "paypal żydzi ponad miarę" Smile

Odpowiedz
Offline kulcikriu
Posting Freak
Liczba postów: 917
Reputacja: 55

17-07-2023, 13:20
No to czekam.na info od HALaSmile

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones

17-07-2023, 14:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2023, 14:15 przez Mefisto.)
(17-07-2023, 13:16)misfit napisał(a):  Wybieram płatność paypal na wowhd i w okienku na stronie paypala podaję adres do wysyłki i z której karty ma mi pociągnąć kasę. Nie wykluczam, że jest to właśnie sposób na ominięcie tego buga z wowhd z niepełnym adresowaniem przesyłek przy płatności bezpośrednio na ich stronie.

OK, ale to nie zmienia faktu, że pełny adres mam zarówno w Billing info, jak i Shipping to. Więc jeśli płacę kartą to i tak ten adres mają, nie muszą go kopiować ze stron płatności. I tak wracamy do tego, że pracują tam nieogary przypuszczalnie o imieniu Ahmed albo Ngonyo. Bo to jest pierwsza taka sytuacja ever, żeby renomowany sklep nie potrafił zaadresować paczki mając do wglądu wszystkie dane.

Cytat:za pośrednictwo przy płatności paypalowi odpalam dokładnie 0,000$, więc ogólnie nie wiem o czym do mnie rozmawiasz z "paypal żydzi ponad miarę" Smile

Przewalutowanie mają mocno zawyżone. To jest średnio dyszkę więcej niż mój bank, czasem więcej. Zatem tak: żydzą Smile Zresztą współzałożycielem paypala jest Żyd, także nihil novi Smile

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

17-07-2023, 14:51
(17-07-2023, 14:15)Mefisto napisał(a):  OK, ale to nie zmienia faktu, że pełny adres mam zarówno w Billing info, jak i Shipping to. Więc jeśli płacę kartą to i tak ten adres mają, nie muszą go kopiować ze stron płatności. I tak wracamy do tego, że pracują tam nieogary przypuszczalnie o imieniu Ahmed albo Ngonyo.

To już ustaliliśmy, że ewidentnie mają jakiegoś buga na stronie i ogólnie są nieogarami. I próbujemy dociec dlaczego jednym przesyłki przychodzą prawidłowo zaadresowane, a innym nie...

(17-07-2023, 14:15)Mefisto napisał(a):  Przewalutowanie mają mocno zawyżone. To jest średnio dyszkę więcej niż mój bank, czasem więcej.

Jeśli mają przewalutowania na złotówki zawyżone w stosunku do Twojego banku to czy nie rozważałeś wybrać opcji żeby nie wykonywali przewalutowania? Big Grin
I tak wtedy Visa lub Mastercard i bank sobie przytulą kilka procent od transakcji. Rada na to jest jedna - konto walutowe. Właśnie zastanawiam się jakim cudem jeszcze się uchowałeś, że wciąż go nie posiadasz - szczególnie przy Twoich ilościach zamówień w zagranicznych sklepach Wink

Odpowiedz
Offline Ethan
Posting Freak
Liczba postów: 962
Reputacja: 37

17-07-2023, 14:57
A jaki czas dostarczenie płyt jest z tego WOWHD?

Odpowiedz
Strony (67): « Wstecz 1 ... 16 17 18 19 20 ... 67 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   Fitzer, 3 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku