Potwierdzam błąd w rozszerzonej wersji 3 części "A Better Tomorrow":
Jest to widoczne w ruchu - w wersji kinowej tego nie ma.
Inna sprawa, że ogólny wygląd pozostawia wiele do życzenia, jest sporo uszkodzeń, brudu, pionowe linie itd.
Nie wygląda na to żeby tu były prowadzone jakieś ambitne prace naprawcze
Czekam na program wymiany płyt, kupowałem u nich w sklepie więc to powinno być zautomatyzowane
"Skowronki na uwięzi" mają polskie napisy, mam nadzieję że to nie przypadek a początek jakiejś większej przyjaźni
"Ucho" nie ma polskich napisów, choć taką informację podają niektóre sklepy, więc radzę uważać. Ja napiszę do sklepu w którym kupowałem, żeby usunęli błąd.
"Wstrząsy 2" z czasów gdy kodowaniem Arrow zajmował się Dawid M. i nie ścigali się z Kino Lorber, kto gorzej zakoduje film
"Tożsamość" to zakup w ciemno, bo pomyliłem z innym filmem, ale jestem bardzo zadowolony, zarówno z filmu, jak i z jakości.
"Pan i władca" świetny steelbook, seans planuję jeszcze dzisiaj
"Troi" nie widziałem. "Zakazana planeta" super, ale pewien niedosyt pozostawia jednak.
"Speed Racer" i "Egzekutora" planowałem kupić przy promocjach na BF, ale wymiękłem jak zobaczyłem, że to są porządne grube wydania, a w szale wyprzedaży wiele złego może spotkać amazonowe paczki.
Seanse udane, w "Speed Racer" obrazek idealnie pasuje do treści. Nie schrzanili tego.