03-04-2026, 14:21
Za bluray raczej się nie rozglądam, ale dzięki.
|
kłapouchy - kolekcja
|
|
06-04-2026, 12:05
Marzec. ![]() Ukryta forteca Ponad trzy tygodnie czekania, ale w końcu dojechały oba wydania ![]() Yojimbo | Sanjuro ![]() The Man Who Wasn't There ![]() Kiedyś robiłem sobie listę najbardziej oczekiwanych wydań 4K i właśnie był tam Adwokat diabła. Przy okazji do kolekcji Pana Friedkina dołączył The Hunted. No i Out of Sight z Jennifer Lopez, którego wypatrzyłem w temacie Asha ![]() ![]() Kosmiczne jaja ![]() Nie udało się upolować steela z wielbłądem, więc przyszła pora na zwykłe wydanie Lawrence z Arabii. Co do tej drugiej pozycji to tutaj nie było za bardzo na co polować, ale hiszpańska okładka Lot nad kukułczym gniazdem też do pięknych nie należy. Backdraft / The Big Gundown ![]() ![]() Pierwszy film na dużym ekranie Moniki Bellucci La riffa. I zakupy z fajnych promocji. Francuskie wydanie trzech filmów Gliniarz z Beverly Hills i The Virgin Suicides. ![]() Trochę ciekawszy miesiąc niż luty. BFI, Criterion i Arrow z rarewaves. Pozostałe z amazona.
06-04-2026, 14:30
Z tego co widzę, są 3 tłumaczenia na opensubtitles, wpiszcie tytuł po angielsku "The Raffle"
(06-04-2026, 13:36)Mefisto napisał(a): Rozumiem, że masz undertitel do La riffa? Jak jakość obrazu? Nie mam napisów i jak sprawdzałem kiedyś to nic nie znalazłem z polskich. Miałem tylko jakieś angielskie. Ale widzę kolega DaveM znalazł. Tak przeglądam je to coś się z tego może wybierze. A co do obrazu to jeszcze nie odpalałem. Może w wolnej chwili sprawdzę to coś napiszę. edit: Poskakałem trochę i ładnie to wygląda. Będzie Pan zadowolony. Brak angielskich napisów na płycie.
07-04-2026, 07:14
(06-04-2026, 12:05)kłapouchy napisał(a): No i Out of Sight z Jennifer Lopez, którego wypatrzyłem w temacie Asha ![]() PS. Adwokat Diabła nie jest priorytetem ale prędzej czy później też zawita na mojej półce. Fajna aktualizacja
11-04-2026, 09:38
Nie oglądałem i w najbliższym czasie nie planuję Ale to Radiance, oni się chyba przykładają..
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |