Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 8 Dalej »

Kolekcja Verraxa

Strony (15): « Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 15 Dalej »

Opcje tematu
Kolekcja Verraxa
Offline pred895
Posting Freak
Liczba postów: 3,802
Reputacja: 140

16-10-2016, 17:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2016, 19:29 przez pred895.)
Z tego co widziałem fizycznie po takiej cenie nie dostaniesz, chyba tylko na zamówienie z neta, no chyba, że powiesz pracownikom, iż na stronie Saturna jest za 159,99 i wtedy powinni pójść ci na rękę Smile

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

16-10-2016, 19:11
Dokładnie, cena 159 zł to promocja dostępna wyłącznie poprzez zamówienie na stronie internetowej - w salonie kosztuje te 20-30 zł więcej. Tongue

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec

05-11-2016, 11:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2016, 12:58 przez Verrax.)
Październik:

[Obrazek: Mqdpcq4l.jpg]

Prisoners - £3, Zodiac - £5, Drive - £4, Amazon.co.uk. Kilka brytyjskich wydań filmów które od dawna znajdowały się na mojej liście zakupów, znalezione po okazyjnej cenie na Amazonie.

[Obrazek: b8EglbGl.jpg]

Sherlock: Season One - 10 zł, Sherlock: Season Two - 10 zł, OLX. Fajna znajdźka na naszym polskim portalu ogłoszeniowym - ktoś sprzedawał za grosze "bo po angielsku". Tongue Zdecydowanie przyspieszyło to dodanie tego serialu do mojej kolekcji, a teraz tylko trzeba będzie dokupić sezon trzeci i "The Abominable Bride".

[Obrazek: uiFNiWBl.jpg]

True Detective: Season 1 - 20$, Shawshank Redemption - 6$, Amazon.com. Detektyw to świetny serial, ma świetne wydanie w digipacku - no i cena też była bardzo miła. Smile Przy okazji jest to potwierdzenie że w USA jeszcze nie podmienili tego wydania na zwykłą reedycję w amarayu, więc jak ktoś się nad tym zastanawiał to może śmiało brać. A Shawshank to jeden z moich ulubionych filmów (który został pominięty w polskiej dystrybucji), więc prędzej czy później musiał się znaleźć w kolekcji. Oba tytuły są Region Free.

Kilka fotek TD:

[Obrazek: z4pjiskm.jpg] [Obrazek: wgvYyPTl.jpg] [Obrazek: U5x4c7Il.jpg]

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,547
Reputacja: 713

05-11-2016, 14:16
Masz w planach zakup drugiej serii TD czy też odpuszczasz ?

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec

05-11-2016, 14:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2016, 20:12 przez Verrax.)
Raczej odpuszczam - drugi sezon miał zaledwie parę fajnych odcinków, i w żadnym stopniu niestety nie dorównywał poziomem poprzednikowi. :/ Prócz tego mam za dużo innych, o wiele lepszych rzeczy jeszcze do kupienia (np. w temacie seriali na ten moment przymierzam się do obu sezonów Fargo, może Black Friday w tym pomoże).

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

05-11-2016, 15:02
To witaj w klubie. W obu przypadkach Smile

Tydzień temu oba sezony Fargo były w fajnej cenie, ale zgaduję, że polujesz na US/UK.

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec

05-11-2016, 15:17
Mimo że preferuję US/UK, to mogą być i wydania z innych krajów. Zależy mi tylko żeby oba sezony pochodziły już z tego samego miejsca, no i raczej żeby miały angielskie napisy (bo na ten moment oglądam tylko przy użyciu stacjonarnego odtwarzacza więc w dorabianie się bawić nie będę). Raczej już po ptokach, ale gdzie była ta promka (podejrzewam że któryś z międzynarodowych oddziałów amazona?), i jak fajna była ta cena? Tongue

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

05-11-2016, 15:41
Fargo był po 21 EUR na francuskim amazonie za oba sezony. Może na BF powtórzą akcję.

Są angielskie napisy, wbrew temu co w opisie jest napisane jest też DTS-HD MA 5.1. Ogólnie zawartość płyt jest identyczna co w innych wydaniach zagranicznych, ale powiem szczerze, że sezon 1 i 2 w tym francuskim wydaniu pasuje do siebie jak pięść do nosa.
S1 umieścili w dwóch amaray'ach (jedno i dwupłytowym), z kolei S2 w jednym amaray'u trzypłytowym. Grzbiety też z zupełnie innej parafii. Nie wiem jak to wygląda w innych wydaniach zagranicznych (w UK z kolei wydali tylko S1). Na szczęście na takie rzeczy mam wyjebkę, więc... Smile

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,285
Reputacja: 149

05-11-2016, 20:02
Heh, też upolowałem Drive na markecie, ale za pół Twojej ceny Wink

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec

05-11-2016, 20:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2016, 20:55 przez Verrax.)
@misfit 21 euro za oba sezony? Eh, no to mnie faktycznie ominęło. Ale dzięki za tip, będę wiedział któremu Amazonowi się przyglądać.

@Mefisto To gratki, w momencie gdy kupowałem to moje 3,75 funta było najtańszą opcją. Może przy innym tytule mi się bardziej poszczęści. Big Grin

Odpowiedz
Strony (15): « Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 15 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku