Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 8 Dalej »

Kolekcja Verraxa

Strony (15): « Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 15 Dalej »

Opcje tematu
Kolekcja Verraxa
Offline kentis
Nowy użytkownik
Liczba postów: 14
Reputacja: 0

06-11-2016, 11:35
Zodiac - marzę o polskim wydaniu na blu:-). Uwielbiam Davida Finchera i każdy jego film.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

19-11-2016, 11:46
Listopad:

[Obrazek: MWNBUrQl.jpg]

Batman - £5, Gremliny -  £5, Entertaiment Store UK. Kolejny zakup w tym sklepie, kolejne ponad 20 dni czekania, znów przyszło w stanie idealnym. Oba filmy są z serii "Diamond Luxe Edition", tak jak poprzednio Zielona Mila - ten rodzaj opakowania jest naprawdę genialny wizualnie, i chyba sprawię sobie jeszcze Forresta Gumpa w takim samym wydaniu. Big Grin Prócz tego Batman posiada tutaj polską wersję językową (napisy + lektor).

[Obrazek: i7oABIKl.jpg]

[Obrazek: lLlvVLxl.jpg]

[Obrazek: L284lwxl.jpg]

[Obrazek: YuxJHJHl.jpg]

[Obrazek: mwue6tFl.jpg]

Herkules - 9 zł, Media Markt oraz Piotruś Pan - 7 zł i Zaplątani - 11 zł, Empik. Trzy kolejne, całkiem fajne animacje Disneya do kolekcji: Herkulesa udało mi się wyłapać z internetowego outletu MM, a Piotrusia Pana i Zaplątanych z czeluści Empikowych półek. Nie wiedzieć czemu naklejki z rabatami są już w większości pościągane, filmy przełożone z półek promocyjnych na normalne, i teoretycznie nikt z obsługi nic nie wie - ale promocja która rozpoczęła się na początku wakacji w systemie wciąż obowiązuje (i chyba będzie obowiązywać do wyczerpania się zapasów tego co walnęli na promo), tylko że trzeba każdy tytuł sprawdzać sobie przy kasie.

[Obrazek: PjTg0nNl.jpg]

Creed - £9, The Road - £6, Zavvi. Steelbook Creed podczas Lightning Deals kosztował mniej niż najtańsza oferta na amaray w Polsce, więc długo nie trzeba było się zastanawiać. The Road miałem już na oku od dawna, ale za każdym razem wyczerpywały się zapasy zanim zdążyłem złożyć zamówienie - tym razem ten "Ultra Limited Print Run" jednak jakimś cudem wrócił na stany magazynowe.

[Obrazek: jcd0hKil.jpg]

[Obrazek: GHsrz6nl.jpg]

[Obrazek: NEoTZmOl.jpg]

[Obrazek: fcie9lLl.jpg]

[Obrazek: gzJMdILl.jpg]

Wyspa Tajemnic - 20 zł, Empik oraz Obecność 2 - wygrana w konkursie! Kupno drugiej części Obecności miałem w planach, tylko że tych trochę odległych, związanych z jakimiś wyprzedażami - konkurs trochę przyspieszył dodanie tego tytułu do kolekcji. Tongue A Wyspa Tajemnic, podobnie jak wyżej pokazane animacje Disneya, to już chyba ostatnia znajdźka na promocji w krakowskich Empikach.

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

19-11-2016, 11:55
Gremliny i Batman mają ten magnetyczny digipack? Świetnie wyglądają.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Offline Mister Tadeo
Redaktor
Liczba postów: 1,507
Reputacja: 71

19-11-2016, 11:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2016, 11:59 przez Mister Tadeo.)
(19-11-2016, 11:46)Verrax napisał(a):  Prócz tego Batman posiada tutaj polską wersję językową (napisy + lektor).

To dziwne bo poprzednia edycja (1BD) nie miała pl napisów. Możesz jeszcze raz to potwierdzić na 100% (najlepszy byłby krótki filmik jak puszczasz płytę z tego wydania i widać, że wybierasz pl wersję)? A co z drugą płytą z dodatkami? Obstawiam, że jednak nie.

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec

19-11-2016, 12:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2016, 12:15 przez Verrax.)
@meaner Yup, magnetyczny digipack. Świetnie wyglądają, świetnie trzymają się w dłoni - ogółem bardzo fajna seria wydawnicza Warnera. Szkoda że "Grawitacja" była chyba ostatnim tytułem który się w niej ukazał, i nie zanosi się na kolejne. :/

@Mister Tadeo Potwierdzone na 100%, nawet przed chwilą wsadziłem płytę do odtwarzacza żeby się upewnić że nie miałem omamów - zarówno lektor i napisy wciąż tam są. Big Grin W sumie też się zdziwiłem, bo nic o polskiej wersji nie jest napisane nawet na j-cardzie. Tongue I dokładnie, druga płyta z dodatkami już nie posiada polskich napisów. Jak chcesz mogę Ci taki filmik/fotki zrobić, dodam to później w tym temacie.

Odpowiedz
Offline pred895
Posting Freak
Liczba postów: 3,802
Reputacja: 140

19-11-2016, 12:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2016, 12:42 przez pred895.)
Spoko zakupki Smile żałuję że nie wziąłem tego Creeda po tej świetnej cenie Sad No cóż może do Świąt jeszcze stanieje Smile

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Offline Mister Tadeo
Redaktor
Liczba postów: 1,507
Reputacja: 71

19-11-2016, 15:41
(19-11-2016, 12:04)Verrax napisał(a):  I dokładnie, druga płyta z dodatkami już nie posiada polskich napisów. Jak chcesz mogę Ci taki filmik/fotki zrobić, dodam to później w tym temacie.

Jeśli będziesz mieć chwilę czasu - to byłbym wdzięczny za wrzucenie filmiku lub zdjęć. A i przyda się także innym użytkownikom.
Na 2 płycie z dodatkami jest tylko 25 min. dokument. Coś ciekawego i wartego uwagi?

Odpowiedz
Offline Sokal
Redaktor
Liczba postów: 952
Reputacja: 15

19-11-2016, 18:55
Ja właśnie czekam na tego steela The Road jak obraz, bo recenzje ma słabe?

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec

19-11-2016, 19:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2016, 19:33 przez Verrax.)
@Mister Tadeo

[Obrazek: XEDmyXTl.jpg] [Obrazek: mf8kSIMl.jpg]

Mam nadzieję że takie dwie fotki wystarczą. Tongue Dokumentu jeszcze nie oglądałem, więc nie mogę się wypowiedzieć - ale chyba ciekawsze są te w większości archiwalne dodatki obecne na pierwszej płycie (w jakości SD). Dodaję jeszcze skan j-carda (na którym nie ma nic wspomniane o polskiej wersji, i ogólnie opisane ścieżki dźwiękowe/napisy różnią się od tego co w rzeczywistości jest na płycie z filmem):

[Obrazek: YN0QyEnm.jpg]

@Sokal Niestety The Road jeszcze nie oglądałem, więc nie pomogę. :/

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

19-11-2016, 19:12
(19-11-2016, 18:55)Sokal napisał(a):  The Road jak obraz, bo recenzje ma słabe?

Ten film jest tak szarobury , więc średnio tam cokolwiek przeszkadza w jakości obrazu, no poza płaczliwym synalkiem, którego sam bym w tym filmie zastrzelił Smile.

Odpowiedz
Strony (15): « Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 15 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku