04-12-2018, 14:35
(04-12-2018, 13:37)Nfsfan83 napisał(a): niech rzuci kamieniem
No rzucam, ale nikt m inie wierzy
Oh, well...Choć mam na sumieniu przewinienia. Bo kto by pomyślał, że tAkt okaże się jednym wielkim piratem a kilka kaset mi od nich wpadło. No i nie wiem czy nagrywanie Woody Allena z TVP na VHS milion lat temu się liczy.

Tak na oko 150 – 200 sztuk. Za jakiś czas podobnie postąpię z płytami BD. Trochę zwlekam. Będzie tego zauważalnie więcej niż CD…
Dodatkowo chrześcijanie, starając się przestrzegać przykazania, mają świadomość tego, że sami ideałami nie są i non stop się potykają, poszczególne przykazania naruszając. Starają się natomiast po każdym takim potknięciu podnieść i iść dalej. A starania te zostaną potem sprawiedliwie ocenione przez byt doskonały. To tak w dużym skrócie. Mógłbym oczywiście rozwinąć, ale nie ma sensu, bo twoje wypowiedzi mają wyłącznie na celu wykrzyczenie antyreligijnej frustracji i są typowo ateistyczne, czyli tendencyjne, oparte na błędnym wyobrażeniu własnym tego, jaki chrześcijanin powinien być i na niewiedzy. Ale czytanie tych opinii jest zabawne, dlatego liczę na więcej antyreligijnych przemyśleń