30-08-2023, 17:42
(19-08-2023, 08:07)Juby napisał(a): (...)
Zwrócenie uwagi na clickbaitowośćNaprawdę, że wam nie jest wstyd. Ostatnio natrafiłem na swoje recenzje filmów pisane kiedy miałem 17-19 lat (których dziś wstydziłbym się komukolwiek pokazać) - to jest właśnie ten poziom, strona wygląda jakby nie prowadziły ją już osoby dorosłe.
Właśnie tego nie rozumiem. Na branży filmowej robi się kasę. Zgoda – raz większą, innym razem mniejszą. Jednak można zarobić. Tu chyba nie chodzi o dorosłość lub jej brak (?). Może brakuje pasji? Nie chciałbym wyjść na chwalipiętę, ale prawie całe swoje życie zawodowe powiązałem właśnie z pasją – szczerym zaangażowaniem w różne projekty. Zebrałem po kokardę nagród, dyplomów, pochwał itp. Czyżby włodarzom serwisu brakowało entuzjazmu, żaru, porywu itp.?
Geferg, byłeś bardziej zaangażowany w sprawy forum (pouczałeś, walczyłeś z trollami itp.). Wypaliłeś się?
Ja może ostatnio jestem nieco nadaktywny, ale korzystam z ostatnich wolnych chwil. Wkrótce kierat.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.