(06-10-2016, 08:33)Sokal napisał(a): Się rozpisaliście
1. Mateusz, moim zdaniem strona jest super, tak długo jak daje mi możliwość wyboru do której sekcji zaglądam (komiks, dvd, blu-ray, promocje, recenzje). I nie chodzi mi o stronę główną, tylko o podsekcje. A podsekcje przecież są i to jest super. Ewentualnie można pomyśleć o zapisaniu osobistych preferencji tak, żeby nawet na głównej tematy nas nieinteresujące nie pojawiały się. Nie wiem skąd to larum i narzekanie. Jest kategoria "najnowsze", gdzie trafia wszystko. Jak komuś się to wydaje chaotyczne i zaczyna go przytłaczać, niech wejdzie do sekcji, która go interesuje. Proste.
Cieszę się, że ktoś zauważył ten podział na kategorie, bo jak na razie odnosiłem wrażenie, że tylko ja go dostrzegam. Pomyślimy jeszcze nad osobistymi ustawieniami albo zmianą wyglądu, żeby podział był jeszcze wyraźniejszy.
(06-10-2016, 09:39)Kirek napisał(a): Mam podobnie i bardzo bym się ucieszył gdyby nacisk został położony na rozwój Filmoskopu. Możliwe, że dla niektórych będzie to dublowanie informacji, które znajdują na blu-ray.com czy innych stronach ale moim zdaniem to jest właśnie ten element, który może być unikatowy i zgromadzić sporą społeczność.
Mamy w planach rozwój Filmoskopu, ale na razie będziemy jeszcze dopieszczać główną stronę. Na pewno dodamy możliwość chowania panelu FS na głównej i ustawienia filtrów, o których już wspominałem.
Skoro jest zapotrzebowanie na informacje o soundtrackach, to je wprowadzimy. Pomoc w tym aspekcie na pewno się przyda, bo ten temat akurat mnie zupełnie nie interesuje.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.

- czyli jestem na TAK a decyzja czy będzie oczywiście należy do Mateusza