Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Wydania Blu-ray i DVD › Filmy
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 24 Dalej »

Obcy - seria

Strony (32): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 32 Dalej »

Opcje tematu
Obcy - seria
Offline Regis
Użytkownik
Liczba postów: 147
Reputacja: 3

14-05-2017, 13:42
Ciekawe jaka będzie specyfikacja wydania. Myślicie że to płyty z jakiegoś sklepowego wydania?

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 3,968
Reputacja: 121

14-05-2017, 13:54
Na zdjęciach poglądowych są płyty ze starego wydania, więc nie robiłbym sobie nadziei na lektora.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

14-05-2017, 14:28
Na 99,99% będą to po prostu stare płyty - a kolejna wizualizacja całkowicie gasi też malutką nadzieję na to, że dostaniemy specjalne edycje w boxach. Są to po prostu amaraye z nowymi okładkami, których grzbiety układają się w jedną grafikę (i są przy okazji ponumerowane). Dla mnie nie ma tu czego szukać, zostaję przy swoim starym brytyjskim Anthology. Tongue

[Obrazek: 3faTLIZ.png]

Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba

14-05-2017, 14:33
Fajnie, że będzie panorama na grzbietach. Cena jest przystępna, więc chętnie kupie wszystkie numery i mam nadzieję, że to nie jest ostatnia taka kolekcja na Blu-ray w kioskach.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 7,313
Reputacja: 146

14-05-2017, 14:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2017, 14:54 przez Gieferg.)
Cytat: całkowicie gasi też malutką nadzieję na to, że dostaniemy specjalne edycje w boxach
Nie wiem jak ktokolwiek mógł miec choćby najmniejszą nadzieję, że dostaniemy coś takiego za grosze w kiosku Tongue

Nie mam na BD tylko AVP-R (tylko DVD z jakiegoś kosza z promocją) ale nawet gdy mogłem kupić kiedyś w realu za 20 zł, to jakoś się nie zdecydowałem, więc tym bardziej i teraz nie ma takiej opcji. Alieny mam już dawno w wersjach z lektorem (w tym także SE Aliens), więc na chwilę obecną czekam tylko na premierę Covenant - przynajmniej tego filmu nie pohańbili dubbingiem, no ale pewnie na BD dadzą Borowca, który podobnie jak w Deadpoolu będzie zamieniał wszystkie obecne w napisach "chuje" na "fiuty" i czytał złagodzone jak tylko się da tłumaczenie. A może nie?

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

14-05-2017, 14:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2017, 15:07 przez Verrax.)
(14-05-2017, 14:51)Gieferg napisał(a):  Nie wiem jak ktokolwiek mógł miec choćby najmniejszą nadzieję, że dostaniemy coś takiego za grosze w kiosku

Bo początkowo myślałem że koszty numerów tej serii będą kształtować się jak niektóre droższe kioskowe kolekcje - i 29,99 zł będzie kosztować tylko pierwszy tom, a kolejne już co najmniej dwa razy tyle. No ale okazało się że 29,99 zł kosztować ma każda część, szczegóły są już znane, a o jakimkolwiek gdybaniu można zapomnieć. Big Grin

Swoją drogą ciekawi mnie czy podzieli to los różnorakich kolekcji DVD, czyli masy zwrotów i późniejszy (np. po roku) drastyczny spadek ceny "w drugim obiegu" - jakieś 2-5 złotych za sztukę na lokalnym bazarze/w sklepikach "wszystko za X złotych"/na serwisach aukcyjnych i ogłoszeniowych. Czas pokaże.

Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba

14-05-2017, 15:09
Wątpię, żeby ta kolekcja nie wypaliła. W kinach grają nowego Aliena, cena jest dobra, a patrząc na to co się dzieje na rynku kolekcji komiksowych ( co chwilę pojawia się nowa, albo obecne są przedłużane w nieskończoność), to jestem spokojny. Raczej upatruję w tej kolekcji szansę na rozpoczęcie trendu kioskowych kolekcji Blu-ray, dlatego będę się starał zebrać wszystkie siedem filmów. Polski rynek powinien być już na to przygotowany, no chyba, że przestrzelili mocno z nakładem, ale nie sądzę.

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

14-05-2017, 15:20
No to dystrybutor nieźle zaskoczył. 29,99zł za każdy film na Blu-ray to świetna cena. Po tyle obecnie są w kioskach filmy na DVD.
Ciekawe jak będzie ze sprzedażą. Oby była na satysfakcjonującym poziomie dla dystrybutora to być może doczekamy się kolejnych kolekcji. Oby... Smile

Osobiście może się zainteresuję tylko 1 i 2 częścią Aliena + AVP.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Offline Mister Tadeo
Redaktor
Liczba postów: 1,291
Reputacja: 61

14-05-2017, 16:47
A może Imperial tą kolekcją chce przygotować grunt pod wydanie Blu "Alien Covenant"? Sprawdzić czy jest duży popyt? I jak to wypali, to może doczekamy się wydania niczym nie ustępującego zachodnim edycjom. Ciekaw jestem jakiej wielkości będą te plakaty i na jakim papierze. Czy będą włożone luzem (oby) czy trzeba je będzie wydzierać jak kartki z zeszytu. Jutro się przekonamy z prezentacji na Stronie.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,009
Reputacja: 111

14-05-2017, 17:09
(14-05-2017, 15:20)meaner napisał(a):  No to dystrybutor nieźle zaskoczył. 29,99zł za każdy film na Blu-ray to świetna cena

W Polsce Big Grin zapomniałeś dodać. Film ogólnie jest już tani jak barszcz. Czekam na wypasioną wersję w 4k uhd

https://www.amazon.co.uk/Alien-Anthology-Films-Blu-ray-Disc-x/dp/B006MGB31Q/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1494778072&sr=8-2&keywords=blu+ray+alien

Odpowiedz
Strony (32): « Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 32 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2023 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku